REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi’nden Perinçek teşekkürü

Vatan Partisi’nden Perinçek teşekkürü

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, cumhurbaşkanı olabilmek için gerekli olan 100 bin imzayı topladı. İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, verdikleri destekten dolayı Denizlililere teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2018 Çarşamba, 17:44

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, Genel Başkan Doğu Perinçek’in yüz bin imza barajını aşarak cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazanması üzerine bir açıklama yaptı, Denizlililere teşekkür etti.

Perinçek’in kendileri aracılığıyla Denizli’ye teşekkürünü de ileten Kasapoğlu, her türlü baskı ve engelleri aşarak imza veren yurttaşları kutladığını ifade etti.

Partisinin programıyla, siyasetiyle, birikimli kadrolarıyla, önderliğiyle iktidara hazır olduğunu belirten Kasapoğlu, iktidara geldiklerinde uygulayacakları beş maddelik temel politikalarını da şöyle sıraladı:

“Teröre son vererek vatan bütünlüğünü sağlamak, üretim ekonomisine geçmek, laikliği yerleştirmek ve Atatürk’ün aydınlanma programını hayata geçirmek, komşularla işbirliğini geliştirmek ve barış içinde yaşamak, Avrasya’daki onurlu yerini almak.”

Kasapoğlu, bu programının Türkiye’nin kurtuluşu olduğu ve mutlaka uygulanacağını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı