REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi’ne 435 yeni üye

Vatan Partisi’ne 435 yeni üye

Vatan Partisi’ne yeni oluşumla birlikte katılımlar arttı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in katılımıyla partiye yeni katılan 435 üyeye rozetleri takıldı. Katılanlar arasında Ergenekon Davası’nda yargılanırken intihar eden Yüzbaşı Olgun Ural’ın kızı üniversite öğrencisi Kezban Ural ve emekli askerler de bulunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2015 Cumartesi, 19:19

Vatan Partisi’nin milletvekili aday adaylarının tanıtımı ile partiye yeni katılanların rozet takma töreni Merkez Spor Salonu’nda yapıldı. Törene Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan ve partililer katıldı.

denizli-vatan-partisi-ic-6

DÜŞME TEHLİKESİ GEÇİRDİ
Perinçek, konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldiğinde kendisiyle bir partili tokalaşmak istedi. Onu kırmayan ve platformun kenarına giden Perinçek, partilinin öpmek için çekmesi üzerine dengesini kaybederek, düşme tehlikesi geçirdi.

denizli-vatan-partisi-ic-1

“ÇUVAL ÖRENLERİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİRECEĞİZ”
Perinçek, burada yaptığı konuşmada, çözüm süreciyle ilgili iktidarın uyguladığı politikaları eleştirerek, “ABD yeni bir oyun oynuyor. AKP, CHP ve PKK koalisyonu üzerinden yeni planlar kuruyor. Ancak biz bu oyunları bozacağız. Nasıl Amerikan askerlerinin başına çuval geçirdiysek, Türkiye üzerinden çuval örmeye çalışanların da başına o çuvalı geçireceğiz” dedi.

denizli-vatan-partisi-ic-4

“BARAJLARI AŞACAK GÜÇTEYİZ”
Vatan Partisi’nde emekli, asker, işçi, çiftçinin birleştiğini, bu güçle iktidara yürüdüklerini söyleyen Perinçek, “Seçim barajını aşacak güçteyiz. Çünkü bugünlere barajları aşa aşa geldik. Yüzde 10’luk seçim barajını da aşacağız. Bizi Aslanlı yolda yürütmek istemediler. Ancak biz oraya sadece çelenk koymaya gitmedik. Barikatları aşa aşa Aslanlı yola çıkıp yürüdük. O yürüyüş iktidar yürüyüşüydü. İktidara gelerek milli hükümeti kuracağız” diye konuştu.

“PKK’YA BEYAZ BAYRAK ÇEKTİRECEĞİZ”
Türkiye’nin komşularıyla olan ilişkilerine de değinen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Biz bu ilişkileri düzeltmeye şimdiden başladık. Daha dün Suriye’deydik. Beşar Esat ile görüştük. Bu görüşme uluslararası basına ‘Ortadoğu’da barışın temelleri atıldı’ diye yansıdı. Ortadoğu’da birlikteliği kuracağız. Bu güçle PKK’ya da silah bıraktıracak, beyaz bayrağı çektireceğiz” ifadesini kullandı.

denizli-vatan-partisi-ic-7

KORKMAZCAN: BİRLİK BERABERLİK İÇİN VATAN PARTİSİNDEYİM
Hasan Korkmazcan, 46 yıl önce Denizli’nin en geç milletvekili olarak meclise gittiğini anımsatarak, kendisine verilen görevi farklı dönemlerde milletvekili olarak görevini yaptığı söyledi. Korkmazcan, Vatan Partisi’ne katılma gerekçesini de “Atatürk’ün ilke ve inkilapları doğrultusunda, vatanın birlik ve beraberliği için çalışacak her partide yer alırdım. O neden hiç tereddütsüz Vatan Partisi’nde yer aldım” sözleriyle açıkladı.

KASAPOĞLU: DENİZLİ SANAYİSİ SIKINTILI
Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, tekstil memleketi Denizli’de ekonominin her geçen gün kötüye gittiğini, bunu da Denizli Sanayi Odası Başkanı ve sanayicilerin dile getirdiğini, AKP iktidarının milletin gözünün içine baka baka “işler iyi gidiyor” diyerek yalan söylediğini, çözümün Atatürk’ün 1929’larda uyguladığı karma ekonomi sisteminde olduğunu ve Denizlililere Vatan Partisi’ne destek çağrısı yaptı.

denizli-vatan-partisi-ic

ADAYLAR TANITILDI
Konuşmaların ardından milletvekili aday adayları Hasan Korkmazcan, Mehmet İyice, Rüstem Can, Fisun Özçelik, Ufuk Abalıoğlu, Hüseyin Mercan, Nermin Pak, Ali Kabalar, İsmail Yörük, İbrahim Cüneyt Doğan, Ahmet Öztekin, Ethem Türker ve Yadigar Özgen, kürsüye davet edilerek partililere tanıtıldı.
Aday adaylarından Yadigar Özgen’i kutlayan Perinçek, 46 yıl önce meclisin en genç milletvekilini seçim gönderen Denizli’nin, bu seçimde de yine meclisin en genç milletvekili olacak Yadigar Özgen’i göndereceğine inandığını söyledi.

denizli-vatan-partisi-ic-5

ROZETLER TAKILDI
Bu arada, Vatan Partisi’ne yeni katılan 435 üyeye rozetleri takıldı. Rozetler, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan ve parti yöneticileri tarafından takıldı.

denizli-vatan-partisi-ic-3

VATANDAŞLARLA KONUŞTU
Vatan partisi lideri Doğu Perinçek, Merkez Spor Salonu’ndaki aday tanıtım toplantısı ve rozet takma töreninin ardından yürüyerek parti binasına gitti. Bu sırada Gazi Bulvarı’nda karşılaştığı Denizlililer ile selamlaştı, sohbet etti.

Yorumlar

Ali İdris MUSLU   -  Bağlantı 5 Nisan 2015, 14:51

tebrik ediyoruz ve yolu acik olsun VATANIMIZIN

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı