REKLAMI GEÇ

Hacı Şerif’te herkese ve her keseye uygun tatlılar

Hacı Şerif’te herkese ve her keseye uygun tatlılar

Tatlı sektöründe Türkiye markası olan Hacı Şerif, tatlıları ve çikolatalarını her bayramda Denizlilerin beğenisine sunuyor. Hem de her damak zevkine ve her keseye uygun olarak. Yaklaşan Ramazan Bayramı’nda misafirlerinizin ağızlarını tatlandırmak istiyorsanız, Hacı Şerif’in eşsiz lezzetleri sizi çağırıyor.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2018 Çarşamba, 12:03

Ramazan Bayramı’na kısa süre kala vatandaşlar bayram hazırlıklarına başladı. 1938’den bu yana ürettiği tatlı çeşitleriyle geride kalan 80 yıla 163 bayram sığdıran Hacı Şerif, Ramazan Bayramı’na özel hediye, çikolata, şeker, lokum, ikramlık çeşitlerinin yanı sıra Denizlililer için yine birbirinden farklı tatlar hazırladı.

Ramazan Bayramı’nı 150 tatlı çeşidiyle hazır olan Hacı Şerif, “tatmayan kalmasın” diye her keseye uygun fiyat uygulaması da yapıyor. Denizli’nin şekerci amcası Şerif Helvacı’nın mesleğini devraldığı oğlu Necip Helvacı, “Şeker Bayramı şekersiz geçmez” diyerek fiyatları 15 liradan 25 liraya değişen şekerleri vatandaşların beğenisine sunuyor.

Ramazan Ayı’na özel fiyatlı güllaç ve tulumba tatlılarını vatandaşlara sunduklarını belirten Necip Helvacı, “Karpuzun zamanı geldi, biz de karpuz tatlısı yaptık. Herkes de beğendi. Kabuğu sert olan meyvelerin tatlısı bir başka oluyor zaten” dedi.

BAYRAMA ÖZEL TAHİNLİ TRUFFLE ÇİKOLATA
Vatandaşların daha çok irmik helvası tatlısı, tulumba ve şam tatlısına rağbet gösterdiklerini belirten Helvacı, “Fiyatlar 15 ile 25 lira arasında değişiyor. Bizim özel tatlımız tahinli truffle çikolatası. Bunun diyetini de yaptık, daha az şekerli ve bitter çikolatalı” dedi.

Hacı Şerif 63. bayramında özel kampanyaları ile vatandaşları bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı