REKLAMI GEÇ

Benim Mahallem iftarda buluştu

Benim Mahallem iftarda buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında kurulan Benim Mahallem Projesi’ne katılan Merkezefendi ilçe sınırları içerisindeki 11 Mahalle Meclisi iftarda bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2018 Salı, 11:03

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem Projesi’ne Merkezefendi ilçe sınırları içerisinde katılan 11 Mahalle Meclisi iftarda buluştu.

Beyaz İnci Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar programına, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Akçeşme, Akkonak, Bahçelievler, Başkarcı, Gültepe, Gerzele, Değirmenönü, İlbade, Karahasanlı, Muratdede ve Sevindik mahalle muhtarları ve meclisleri katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, bugüne kadar 26 mahallenin katıldığı Benim Mahallem’in Türkiye’ye örnek teşkil ettiğini ifade ederek, projenin her geçen gün büyümeye devam ettiğini söyledi.

AMAÇ YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK
Değirmenci, “Buradaki amacımız mahalle ölçeğinde alınan kararlara herkes ortak olsun; çocuğuyla, genciyle, kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısı ile engellisi ile herkes yaşadığı mahallenin derdi ile dertlensin, alınacak kararlara dahil olsun istedik. Bu proje ile, karar alma mekanizmasını tabana yaymayı da hedefledik. Demokrasiyi, karar alma süreçlerini, en kılcal damarlarına kadar yaymayı amaçladık. Bu proje ile başarılı olduğumuza da inanıyorum. Proje çerçevesinde çocuklarımıza yönelik eğitimler düzenledik. Kadınlarımıza yönelik çeşitli programlar gerçekleştirdik. Özellikle kadınlarımızı bir çok sosyal projemize dahil ettik. Genel amacımız mahalledeki yaşam kalitemizi artırmak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı