REKLAMI GEÇ

İMO Ailesi iftarda buluştu

İMO Ailesi iftarda buluştu

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi, üyeleri ve ailelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi. Şube Başkanı Şevket Murat Şenel, “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerinde hem ramazan ayının güzelliğini hem de bir aile olmanın mutluluğunu dostlarımızla paylaşıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2018 Cuma, 10:24

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği Başaranlar, Nar Beton ve Özgüven Boya firmalarının katkılarıyla Beyaz İnci’de gerçekleştirildi. İftara katılım oldukça yoğundu.

İftara, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, PAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yahya Tülek, DESKİ Genel Müdürü Doç.Dr. Mahmud Güngör, DSİ 212.Bölge Müdürü M. Hakan İlhan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Niyazi Türlü, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Mehmet Keskin, Çevre Mühendisleri Odası Denizli Temsilcisi Tevfik Basmacı, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Denizli Temsilcisi Nazım Tanrıkulu, Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont, geçmiş dönem İMO başkanları ve siyasi partilerin temsilcileri ile İMO üyeleri ve aileleri katıldı.

İftarda konuşan Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel, “Bu tür etkinlikler ile üyelerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerinde hem ramazan ayının güzelliğini hem de bir aile olmanın mutluluğunu dostlarımızla paylaşıyoruz ” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı