REKLAMI GEÇ

Şehit yakınları ve gaziler iftarda buluştu

Şehit yakınları ve gaziler iftarda buluştu

Şehit yakınları ve gaziler, Vali Hasan Karahan tarafından verilen iftarda bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2018 Çarşamba, 14:22

Kayalar Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan V. Bilal Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, daire müdürleri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Şehit yakınları ve gaziler ile yakından ilgilenen Vali Karahan, iftarın ardından yaptığı konuşmada, “Ramazan ayının artık ikinci yarısını girdiğimiz şu günde sizlerle olmaktan memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Sizlerin gözlerindeki metaneti, tavırlarınızdaki vakarı gördükçe gerçekten milletimize olan inancımız, Allah’ımıza olan imanımız kadar güçleniyor. Şehitlerimiz rahat uyusun. Vatanımızın onların kanlarıyla, canlarıyla yükseldiğine inanıyoruz. Milletimiz onların emanetini zahir etmeyecek. Dökülen her damla kanın hakkını verecekler. Allah’ın izniyle kanları yerde kalmayacaktır. Bizler nasıl Allah’a inanıyorsak, Türkiye Cumhuriyetinin de ilelebet payidar kalacağını da o kadar inanıyoruz. Sizlerin gözlerindeki kararlılık ve o vakar gerçekten bizleri mutlu ediyor. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Gazilerimize afiyet diliyoruz. Şehit yakınlarımızın ve Gazilerimizin bundan sonraki hayatlarında Allah’ım başka acı göstermeden sağlık afiyet içinde yaşamalarını diliyoruz. Denizli’miz huzur ve emniyet şehri. Denizli’mizin bu huzur ve güveninin ilelebet devam etmesini, daha yaşanılır daha güzel bir şehir olması için elimizden geleni yaptığımızı ve yapacağımızı bilmenizi istiyoruz” dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, “Şehitlerimiz anaları, sevdikleri, eşleri, babaları tarafından inanarak dualarla vatana kurban olsun diye gönderilip ki o kahramanlar o hainler karşısında sıra dağlar gibi durarak şehadeti bu vatan, millet, bayrak, devlet uğruna göze alarak canlarını feda ettiler. Mekânları cennet olsun inşallah. Rabbim onları sevdikleriyle anaları, babaları ve eşleri ile yavrularıyla kardeşleriyle cennetin en güzel köşesinde buluştursun inşallah. Rabbim Şehitlerimiz için diyor ki; ‘Siz onlara ölüler demeyiniz onlar ölü değildir. Bilakis diridirler ama siz göremezsiniz onlar aramızdadırlar.’ Gazilerimiz şehadeti göze alanlardır. Şehadet bir nasiptir. Gazilerimiz canlarını, vatan, bayrak, millet, namus ve din uğruna feda etmek için ortaya koymuş ama Rabbim nasip etmemiş, Onlara gazilik nasip etmiş. O kahramanlarımıza da sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı