REKLAMI GEÇ

AK Partili Ramazanoğlu: “Sandıktan çıkacak sonucun başımızın üstünde yeri var”

AK Partili Ramazanoğlu: “Sandıktan çıkacak sonucun başımızın üstünde yeri var”

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret etti. Ramazanoğlu, sandıktan ‘Hayır’ oyu çıkması durumunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşması yapıp yapmayacağı konusundaki soruya, “Girdiği her seçimde son güne kadar motivasyonunu ve enerjisini kaybetmeyen Sayın Cumhurbaşkanımız sandıktan ne çıkarsa çıksın, milletin kararına saygı gösterir. Sandıktan çıkacak olan sonucun başımızın üstünde yeri var” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2017 Salı, 12:41

Önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, geçtiğimiz Şubat ayında göreve seçilen Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) yönetimini ziyaret etti. DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, basın çalışanlarının sorunlarını iletti, çözüm bulunması için Ramazanoğlu’ndan katkı istedi.

Boyacı, “İlan ve reklam gelirlerinde yüzde 18 olan KDV oranı yüzde 8’e çekilmelidir. İvedilikle internet medyasıyla ilgili yasal düzenleme yapılmalıdır. Meslek Örgütleri Birliği yasal bir düzenlemeyle oluşturulmalıdır. Bu konularda Sayın Ramazanoğlu’ndan destek bekliyoruz” dedi.

“5 HAFTADIR SAHADAYIM”
Sema Ramazanoğlu, halk oylaması çalışmaları için 5 haftadır Denizli’de sahada olduğunu söyleyerek, “Sahada siyaset yapmak heyecanlı. Sahada siyaset yapmak yerel sorunların çözümünü hızlandırıyor. Sadece Denizli’de değil, çevre illerde de referandum çalışmalarına katılıyorum. Artık son günlere geldik. Saha çalışmalarında şunu gördüm; İnsanımız eğitim ve sağlıkta daha çok kalite talebinde bulunuyor. Vatandaşlarımız yaşam kalitesinin artmasını talep ediyor. Beyağaç’ın dağ köyünde bile kadınlar doğalgazın kendilerine ne zaman ulaşacağını sorabiliyor. Öğrencilerin ilçelerde ve kent merkezinde barınma sorunu var. 6 ay süren bakanlığım döneminde Denizli’ye 5 ortaöğretim kız yurdu kazandırdım. Daha ihtiyaç var. Hastaneleri dolaşıyorum. Oraları denetlemiyorum ama hizmet kalitesinin vatandaşı memnun edip etmediğine bakıyorum. Türkiye’de insanımızın yaşam kalitesi, sağlık ve eğitim hizmetleriyle birlikte artıyor” dedi.

“ERDOĞAN, SAYGI DUYAR”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine en yakın isimlerden olan Ak Partili Sema Ramazanoğlu, “Sandıktan ‘hayır’ oyu çıkarsa, Cumhurbaşkanının tutumu nasıl olur, balkon konuşması yapar mı?” sorunu yanıtladı.

Ramazanoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanım ile 13 seçim yaşadım. Kendileri 40 yıldır aktif siyasetin içinde. Girdiği her seçimde enerjisini, motivasyonunu asla kaybetmez. Seçimin son gününe kadar terinin son damlasına kadar akıtır. Siyasi hayatı boyunca da, sandıktan çıkan her sonuca saygı gösterir, ‘milletim böyle istedi’ der. Eğer sandıktan hayır çıkarsa, sayın Cumhurbaşkanımın bu düşünceleri değişmez. Sayın cumhurbaşkanım, sandıktan her zaman çözüm çıktığına inanır. Sandıktan çıkacak olan sonucun başımızın üstünde yeri var. Biz, Türkiye’nin yenidünya düzeninde güçlü olması için ‘evet’ diyoruz. Ülkemizin, siviller tarafından hazırlanmış anayasayla, daha gçülü hükümet tarafından yönetilmesi, daha güçlü ve bağımsız yargıya sahip olması için ‘evet’ diyoruz. Sandıktan da ‘evet’ çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı