REKLAMI GEÇ

Kim nerede oy kullanacak?

Kim nerede oy kullanacak?

Türkiye yarın referanduma gidecek, seçmenler tercihlerini ortaya koyacak. Peki Denizli protokolü oylarını nerede ve hangi sandıkta kullanacak. İşte cevabı:

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2017 Cumartesi, 13:56

Türkiye 16 Nisan Pazar günü (yarın) sandık başına giderek, referandumda tercihlerini “evet” ya da “hayır” yönünde ortaya koyacak. Denizli protokolü de yarın sandık başında olacak.

VALİ ALTIPARMAK MUSTAFA KULAKLI’DA
Vali Ahmet Altıparmak oyunu Mustafa Kulaklı İlkokulu’nda kullanacak. oy vermek için saat 12.30’da sandık başında olması beklenen Vali Ahmet Altıparmak, tercihini ortaya koyacak.

AK PARTİLİLER NEREDE OY KULLANACAK?
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, referandumda tercihini Atatürk Teknik Endüstri Meslek Lisesi’nde ortaya koyacak. Bakan Zeybekci oyunu 1177 nolu sandıkta kullanacak.

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu Tarım İl Müdürlüğü’ndeki 1132 nolu sandıkta, Milletvekili Şahin Tin ise Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’nda kurulacak 1164 nolu sandıkta oy kullanacak. AK Parti’nin diğer milletvekili Cahit Özkan ise Denizli Ticaret Borsası İlkokulu’ndaki 1324 nolu sandıkta tercihini belirten oyunu kullanacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Servergazi Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki 2071 nolu sandıkta oy verecek, İl Başkanı Necip Filiz’in oy kullanacağı 1191 nolu sandık da Denizli Basma Sanayi Ortaokulu’nda olacak.

CHP’LİLER OY KULLANACAĞI YERLER
CHP Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan Yaşar Saniye Gemici Anadolu Lisesi’nde, Melike Basmacı ise Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nda oy kullanacak. İl Başkanı Teoman Sancar ise tercihini Bahçelievler Durmuş Ali Çoban Lisesi’nde ortaya koyacak.

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca da oyunu Servergazi İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde 2076 nolu sandıkta kullanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı