REKLAMI GEÇ

Vekiller sandığa gitti, oylarını kullandı

Vekiller sandığa gitti, oylarını kullandı

Denizli milletvekilleri referandum için sandık başına gitti. Oylarını kullanan vekiller tercihlerini ortaya koydu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2017 Pazar, 12:46

Türkiye referanduma gidiyor, tercihini ortaya koyuyor. Seçmenler sabah erken saatlerden itibaren kayıtlı bulundukları sandıklarda oylarını kullanmaya başladı.

Denizli milletvekilleri de belirledikleri programlar dahilinde kayıtlı bulundukları sandıklara giderek oylarını kullandı.

RAMAZANOĞLU OYUNU KULLANDI
Önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde kurulan 1132 nolu sandıkta oyunu kullandı. Ramazanoğlu, Seçim sonuçlarının ülkeye huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni etti.

ŞAHİN TİN AHİ SİNAN’DA
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise oy kullanmak için Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’ndaki 1164 nolu sandığa gitti. Tin, tercihini ortaya koyan oyunu kullandı ve temennilerini iletti. AK Parti’nin diğer milletvekili Cahit Özkan ise Denizli Ticaret Borsası İlkokulu’ndaki 1324 nolu sandıkta oy kullandı.

ARSLAN YAŞAR SANİYE GEMİCİ’DE OY KULLANDI
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, referandumda Yaşar Saniye Gemici Anadolu Lisesi’nde sandık başına gitti. Oyunu kullanan Arslan, sandık görevlileri ve seçmenler ile sohbet etti.

BASMACI PAÜ’DE
CHP’nin diğer milletvekili Melike Basmacı ise Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nda oy kullandı. Basmacı da sandık görevlilerine kolaylık diledi, seçmenlerle sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı