REKLAMI GEÇ

Çınar’da kuş uçurtulmuyor

Çınar’da kuş uçurtulmuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’ye 25. ziyaretini yapmaya hazırlanırken, özellikle 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na (Delikliçınar) çıkan yollardaki yoğun güvenlik önlemleriyle adeta kuş uçurtulmuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2017 Cuma, 12:25

3.700 POLİS GÖREV YAPIYOR
Şu saatlerde Denizli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya hazırlanırken, güvenlik de en üst seviyeye çıkarıldı. 15 Temmuz Şehitler Meydanı ve meydana çıkan yollarda adeta kuş uçurtulmuyor. Denizli ve çevre illerden görevlendirilen toplam 3.500 polis miting alanı ve çevresindeki noktalarda yoğun güvenlik önlemi oluştururken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçiş yapacağı güzergahlarda da binalara keskin nişancılar yerleştirildi. Miting güvenliği için Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne Aydın, Burdur, Manisa, Muğla, Çanakkale gibi illerden Özel Harekat Timleri’nin takviye olarak gönderildiği öğrenildi.


16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum öncesi yurt gezilerini yoğunlaştıran Erdoğan’ın Denizli ziyareti öncesi miting alanına girişlerin başlarken, Cumhurbaşkanı’nı dinlemek için gelen vatandaşlar sıkı arama sonrası alana alınıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı