REKLAMI GEÇ

Filiz: “Hayır oyu verenler üzülmesin”

Filiz: “Hayır oyu verenler üzülmesin”

Halk oylamasında 7 düvele karşı mücadele ettiklerini ve sandıktan çıkan sonuca saygı duyulması gerektiğini vurgulayan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “Kaybetmeyi alışkanlık haline getirenler, referanduma gölge düşürecek söylem ve hareketlerle hazımsızlıklarını gösteriyor. Demokrasi zaferine gölge düşüremeyecekler” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2017 Perşembe, 09:31

Referandum sürecisinde demokrasinin kazanması adına 7 düvele karşı mücadele ettiklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “Sandıktan ‘Evet’ çıktı. Hayır oyu verenler üzülmesin. Onlar seçimi kaybetmedi. Sabrederlerse bu sonuçla ülkemizin çok şeyler kazandığını kendileri de göreceklerdir ” dedi.

Denizli’deki halk oylamasında münferit bir sandıktan çıktığı iddia edilen mühürsüz zarfı geçersiz sayan sandık kurulunun kararını baz alan birileri kamuoyu ile paylaşan CHP’nin demokrasi zaferine gölge düşürmeye çalıştığını söyleyen Filiz, “Seçim sonuçlarını ve gerçekte neden kaybettiklerini değerlendirmeyenler ganimet bulmuş gibi işi gücü bırakmış sonuca etki etmeyecek tek bir zarf üzerinden yine halkın kafasını bulandırmaktadır. Bu mühürsüz zarf hangi sandık kurulu tarafından geçersiz sayılmıştır? Açıklamayı yapan ilgiliden bu detayların da kamuoyu ile paylaşılması gerekiyor. Kaybetmeyi alışkanlık haline getirenler, referanduma gölge düşürecek söylem ve hareketlerle hazımsızlıklarını gösteriyor. Demokrasi zaferine gölge düşüremeyecekler” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı