REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu, Honaz’dan ‘Evet’ istedi

Ramazanoğlu, Honaz’dan ‘Evet’ istedi

Ak Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ile birlikte ilçe merkezi, Gürlek, Kocabaş ve Kaklık mahallelerinde referandum çalışması yaptı. Ramazanoğlu, “17 Nisan’da farklı bir Türkiye’ye uyanmak için, daha güçlü bir Türkiye için, hizmet için, demokrasi için 16 Nisan’da ‘evet’ diyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2017 Pazartesi, 13:08

Sema Ramazanoğlu’nun Honaz’daki referandum çalışmasının organizasyonunu Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu yaptı. Honaz merkez ile Gürlek, Kocabaş ve Kaklık mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştirildi.

Ak Parti Honaz İlçe Teşkilatı, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sandık başkanlarının katılımıyla düzenlenen yemekli toplantıda konuşan Ak Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, “Honaz her zaman milli iradeye sahip çıktı, sandığa sahip çıktı, yine çıkacak. Honaz şer ittifaklarına aldanmadı. Honaz, gücünü milletten alan, meclise güç veren anayasa değişikliğine, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne 16 Nisan’da ‘Evet’ diyecektir. 17 Nisan’da farklı bir Türkiye’ye uyanmak için, daha güçlü bir Türkiye için, hizmet için, demokrasi için 16 Nisan’da ‘evet’ diyoruz” dedi.

Sema Ramazanoğlu, Avrupa’ya gidip kendi vatandaşlarımıza konuşma yapmak isteyen, anayasa değişikliğini anlatmak isteyen bakanlara, milletvekillerine salon verilmediğini hatırlatarak, “Hollanda’da seçimler oldu, biz Hollanda seçimleri için bir şey söyledik mi? Ama Hollanda, bize oradan ayar vermeye çalışıyor, Almanya da aynı şekilde ‘Anayasaya hayır deyin’ diyor. Bir anti-Erdoğanizm var. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız dedi ki, ‘One minute’. Yani zulme, şiddete, çocukları öldürmeye ‘bir dakika’. Sonra ‘Dünya 5’ten büyüktür’ dedi. Dünyanın 5 muktedir devletine ‘bir dakika’ dedi. Dünyanın neresinde bir zulüm gören, ezilen Müslüman varsa onların sesi oldu. Daha güçlü Türkiye, her zaman mazlumları, ezilenleri koruyan Türkiye istiyorsak, evet demeliyiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı