REKLAMI GEÇ

‘Aşkım Vatandan’ 1 milyon izleyiciye ulaştı

‘Aşkım Vatandan’ 1 milyon izleyiciye ulaştı

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, referandum konusunda yaşanan gelişmelerle ilgili bir basın toplantısı düzenledi. 16 Nisan referandumu öncesi Denizli İl Teşkilatı tarafından hazırlanan ‘Aşkım Vatandan’ klibinin sosyal medyada 1 milyon izleyiciyi aştığını belirten Filiz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinginde alanı dolduran Denizlililere de teşekkür etti.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 28 Mart 2017 Salı, 16:52

AK Parti İl Binası’ndaki basın toplantısında konuşan İl Başkanı Necip Filiz, “Geçtiğimiz Cuma günü 2 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir kalabalıkla ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Gelen herkese teşekkür ediiyorum. O’nun gelmesi sebebiyle o gün ilk defa ‘Aşkım Vatandan’ klibini yayınladık. Bu klip müthiş bir beğeni topladı. Sosyal medyada 1 milyon izleyicinin üzerine çıkarak beğeni rekoru kırdı. Referandum ile ilgili bu klipte görüntüler tamamen doğaldı. Laodikya, Pamukkale ve Denizli Horozu gibi değerlerimizin tanıtımına da katkıda bulunduğunu sanıyoruz” dedi.

ÇARDAK HAVAALANINDA İLK KEZ SANDIK KURULDU
Gurbetçilerin daha rahat oy kullanabilmesi için Çardak Havaalanı’nda sandık kurduklarını da belirten Filiz, “Bu sandıkta 24 saat esasına göre görevliler bulunuyor. Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımızın oy kullanma işlemi başladı. İlk kez hava alanında sandık kuruluyor. Herkesin oyunu kullanabilmesi için tüm imkanlar sağlandı” diye konuştu.

“SANCAK KONUSU TAMAMEN SEMBOLİK”
Denizli Sancağı’nın geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşen mitingde Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a emanet etmesine yönelik eleştirilerin haksız olduğunu ifade eden Filiz, “Cumhurbaşkanımıza verilen sancak gerçeğinin bire bir kopyasıdır. Bu seremoni tamamen semboliktir. Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin duruşu 15 Temmuz’da da gösterilmişti. Cumhurbaşkanımızın gelişini onore etmek için yapılmış bir girişimdir. O’nun sevgisine ve bağlılığına yapılmış bir jesttir” dedi.

“450 BİN KİŞİYE ULAŞACAĞIZ”
Referandum sürecine ilişkin de açıklama yapan Filiz , “Referandum öncesi seçmenlerimizin bize gösterdiği ilgiyi görüyoruz. 19 ilçemizde bilgilendirme ofisleri açtık. Bakanımız ve milletvekillerimizle başkanlarımızla bu süreci anlatmaya devam ediyoruz. 19 ilçe ve 622 mahallede 22 bin ev ziyaretinde, 450 bin kişiye ulaşmayı hedeflemiştik. 16 Nisan’a kadar Denizli genelinde yeni hükümet sistemini anlatmadığımız vatandaş kalmayacak” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan için 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı dolduran Denizli halkına da teşekkür eden Filiz, “Mitinge 70 bin kişinin katıldığını düşünüyoruz. Birçok insanın geri döndüğünü biliyoruz. Bu nedenle Denizli tarihinin en büyük mitingini gerçekleştirdik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı