REKLAMI GEÇ

Kilim dokuyarak referandumu anlattı

Kilim dokuyarak referandumu anlattı

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Baklan ve Çivril ilçelerini ziyaret etti. Baklan ziyareti sırasında kilim tezgahının başına oturan Ramazanoğlu, kadınlara referandum hakkında bilgi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2017 Pazar, 19:10

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, referandum çalışmaları kapsamında Baklan ve Çivril ilçelerini ziyaret etti. Baklan Kavaklar, Hadım, Konak mahallelerini ziyaret edip vatandaşlarla buluşan Ramazanoğlu, kadınların yoğun ilgisiyle karşılandı. Baklan Belediyesi’nde de kadınlarla buluşan Ramazanoğlu, “Burada gördüm ki, Baklanlı kadınlarımız, kurumsal demokrasi için ‘evet’ diyorlar” dedi.

Ramazanoğlu, Hadım Mahallesi ziyareti sırasında halı tezgahının başına oturarak ilmik attı. Baklan’da muhtarlarla da toplantı yapan Ramazanoğlu’na ‘evet’ yazılı bir pastayla sürpriz yapıldı. Pastayı kesen Ramazanoğlu, muhtarlara yeni anayasayı anlattı. Ramazanoğlu, 1993 yılında Elazığ-Bingöl karayolunda yolları kesilerek şehit edilen Ercan Çobanoğlu’nun baba ocağını da ziyaret etti. Çivril’de ilçe teşkilatı ile referandum çalışmaları hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdikten sonra muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Ramazanoğlu, Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı