REKLAMI GEÇ

Parsak: Hayırcılar yalancı

Parsak: Hayırcılar yalancı

Anayasa değişiklik paketinin hazırlanması sırasında, MHP adına görüşmeleri yürüten Afyon Milletvekili Mehmet Parsak Denizli’ye geldi. Kararsız ve hayır oyu vereceklere seslenen Parsak, “ Hayırcıların yalanlarına kanmayın” dedi ve ‘evet’ çağrısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2017 Perşembe, 12:47

Anayasanın değişecek maddelerinin hazırlanması aşamasında, MHP adına masada oturan Mehmet Parsak Denizlililerle buluştu. Kararsız seçmene seslenen Parsak, “Hayırcıların yalanlarına kanmayın” uyarısında bulundu.

Parsak “Bu mesele bir memleket meselesidir. MHP’nin devleti ve milletin bekası noktasında duruşu boş değildir. Gerçekten bu gün ikinci Sevr şartlarının tartışıldığı bir gündeyiz. Böylesi bir dönemde başından beri çarpık olan, ondan dolayı da bizi geleceğe güçlü bir şekilde taşıyamayan bu hükümet sistemi netleştirmek hepimiz için kaçınılmaz görevdir” ifadelerini kullandı.

Kararsız seçmene seslenen Parsak, “Yaygın olarak söylenen yalanlara göre değil, milletimizin ihtiyaçlarına göre, başta Denizliler olmak üzere aziz milletimiz kararını vermelidir. Ben bunun böyle olacağını inanıyorum. En güçlü bir şekilde evet çıkacaktır” dedi.

Devletin, milletin de buna ihtiyacı olduğunu belirten Mehmet Parsak, “Onun için şu anda kararsız olan ya da hayır noktasında kümelenenler, o yalanlar üzerinden değil de bizlerin anlatacağı ve referanslarında temel belgeler olarak ortaya koyduğumuz doğrular üzerinden değerlendirmeli. Sadece kendileri için değil, doğmamış çocuklarının da geleceği için, Türk milletinin, Türk devletin daha güçlü hale getirebilmek için burada kuvvetli bir ‘evet’e ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı