REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu her yerde “Evet’i anlatıyor

Ramazanoğlu her yerde “Evet’i anlatıyor

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu’nun ‘evet’ gezilerine her gün bir yenisi ekleniyor. Günde 18 saat boyunca Denizli ve çevre illerdeki en ücra köye kadar binlerce kilometre yol giden Ramazanoğlu, 6 haftadır, yüz binlerce insana ‘evet’i anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2017 Cuma, 09:56

Önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, referandum çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mesleği doktorluk olan Ramazanoğlu, 6 haftadır geç saatlere dek süren programlarla Denizli ve komşu illerde çalışmalarını sürdürüyor. Ramazanoğlu’nun toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelip “Neden Evet?” sorularını cevaplayarak bilgilendirmeler yapması göze çarpıyor.

6 HAFTADIR 18 SAAT MESAİ
Sema Ramazanoğlu, bir günde yaklaşık olarak 18 saat çalışıyor, gün içerisinde bin kilometreden fazla yol giderek binlerce insanla birebir görüşüyor. 6 haftadır aralıksız süren çalışmalarda doktorluk mesleğinin alışkanlığının yararını gördüğünü belirten Ramazanoğlu, “Ben Doktorum. Uykuyla pek aram yoktur. Acil nöbetlerinden beri süre gelen insanlara yardım etme isteği ile perçinlediğim aralıksız çalışma tempomu siyasette de uyguluyor bunu çok verimli buluyorum” dedi.

ABD’DE 5 GÜNDE 5 EYALETE GİTTİ
AK Parti Milletvekili Ramazanoğlu, 8 Mart’ta da ABD’ye giderek referandum çalışmaları yürütmüştü. 5 günde 5 eyalette toplantılar yapan Ramazanoğlu, 40 bin kilometre yol yaparak referandum çalışmalarını kesintisiz sürdürmüştü.

GİDİLMEYEN YER BIRAKMADI
Denizli ve bölge illerde ayak basılmadık yer bırakmayan Ramazanoğlu, “Ekibimizle günlük ve haftalık programlar yaparak sabah çok erken saatlerde çalışmaya başlıyoruz. Denizli’nin ve komşu illerin bir ilçesinde gidilmeyen bir köyü araştırıyor buluyor ve harekete geçiyoruz. Bizleri görünce çok mutlu oluyor çok seviniyorlar. Elbette biz de öyle tabi. Hemen soruyorlar neden Evet demeliyiz diye, ben de örnekler vererek anlatıyorum. Anladıklarını görmek, gülümsemelerini hissetmek çok güzel bir duygu” diye konuştu.


MUTLAKA SANDIĞA GİDİN
Referanduma saatler kaldığını belirten Ramazanoğlu vatandaşa sandığa gidin çağrısı yaptı.

Ramazanoğlu, “Ben inanıyorum ki vatandaşlarımız neyin kendisi için faydalı olduğunu anladı. 15 yıldır yaptığımız icraatlar ile vatandaşlarımızın güvenlerini boşa çıkarmadık, asla da çıkarmayız. Milletimize buradan sesleniyorum; sandığa gidin, demokratik hakkınızı kullanın. Sizin bizlere verdiğiniz yetki ile ilmek ilmek dokuduğumuz bu yeni milli sivil anayasamızı hayata geçirmek için 16 Nisan yükselişin tarihidir. Derdimiz Millet Kararımız Evet” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı