REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu ABD’de 5 eyalet gezdi

Ramazanoğlu ABD’de 5 eyalet gezdi

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, partisinin verdiği görev doğrultusunda ABD’ye giderek 5 günde 5 eyaleti gezip, anayasa değişikliğinin neler getireceğini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2017 Pazar, 14:13

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi’nin görevlendirmesi, Kuzey Amerika Seçim Koordinasyon Merkezi’nin davetiyle anayasa değişikliği referandumu bilgilendirme çalışmaları için ABD’ye gitti. 5 gün Amerika’da kalan Ramazanoğlu, beş eyalette anayasa değişikliğini anlattı.

İlk olarak New York’a giden Ramazanoğlu, burada Türk vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından New Jersey’e geçen Ramazanoğlu, AK Parti Kuzey Amerika Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Levent Ali Yıldız, Kadın Kolları Teşkilatı, ABD MÜSİAD Başkanı ve beraberindeki heyet ile seçmenlere yönelik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda anayasa değişikliğinin ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarının müjdecisi olduğunu belirten Ramazanoğlu, “16 Nisan’da Türkiye içinde bulunduğu deli gömleği diye tabir ettiğimiz darbe anayasasından kurtulacak inşallah. Yeni sistem ile milletimiz vesayet odaklarını ortadan kaldırıyor. Hızlı karar almak için kurumsal demokrasi için büyük Türkiye için ‘evet’ diyoruz” dedi.

New York Başkonsolosu Ertan Yalçın’ı ziyaret edip referandum hazırlıkları hakkında bilgi alıp, konsoloslukta vatandaşların oy kullanacağı yeri inceleyen Ramazanoğlu, Brooklyn’e gidip Türk vatandaşlarının katılımı ile referandum bilgilendirme toplantısı yaptı. Ramazanoğlu, daha sonra Chicago’ya geçip, Başkonsolos Umut Acar’ı ziyaret etti, referandum hazırlıkları hakkında bilgi aldı. Chicago’da Türk Camii ve Külliyesi’ni ziyaret eden Ramazanoğlu, daha sonra ABD Zekat Vakfı Başkanı, Arakanlı, Suriyeli Mülteci temsilcileri, Filistin Hakları Savunucuları ve Nation of Islam temsilcileriyle bir araya geldi.

Denizli Ak Parti Milletvekili Sema Ramazanoğlu, daha sonra Los Angeles, San Francisco ve Washington’a gidip üç şehirde anayasa değişikliği referandumu ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenledi ve yeni sistemin getirdiği yenilikleri anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı