REKLAMI GEÇ

Tin: “Güçlü Türkiye’nin temeli atılacak”

Tin: “Güçlü Türkiye’nin temeli atılacak”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Acıpayam’a bağlı mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi. Tin, “Türkiye’de sürekli ve güçlü hükümetlerin kurulması ve terörle mücadele konusunda gücümüzün daha da etkin olabilmesi için 16 Nisan’da milletimizin kararı‘evet’ olmalıdır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mart 2017 Pazartesi, 10:34

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Acıpayam’ın Uçarı, Dodurgalar, Kumavşarı, Gümüş ve Yazır köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Şahin Tin’in Acıpayam ziyaret programına İl Başkan Yardımcısı Bayram Ali Çoban, Mustafa Tin, Acıpayam Koordinatörü Ayhan Sabanoğlu, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları Başkanları ile mahalle başkanları eşlik etti.

“KAYIP YILLARI TELAFİ ETMELİYİZ”
Gittiği mahallelerde yoğun ilgiyle karşılanan Milletvekili Şahin Tin, vatandaşlara hitap ederek, “Bölgemizde ve dünyada huzur ve barışın tesisini sağlamanın yolu güçlü Türkiye olmaktan geçiyor. Türkiye’de sürekli ve güçlü hükümetlere ihtiyaç var.

Güçlü ve sürekli olmayan hükümetler maalesef ülkemizi her anlamda hep geriye götürdü. Bir arpa boyu yol alamadığımız dönemlere baktığımızda maalesef kurulan hükümetlerin kısa ömürlü olduklarını görüyoruz. Sürekli olmayan hükümetler nedeniyle güçlü de olmayan iktidarlar yıllar boyu ülkemize kayıp dönemler yaşattı.

Türkiye için artık kaybetme zamanı değil. Kayıp yılları telafi etme ve yeniden büyük Türkiye’yi inşa etme zamanı. 16 Nisan’da halk oylamasında vereceğimiz ‘evet’ oylarıyla sürekli ve güçlü hükümetler dönemine kalıcı bir adım atmış olacağız. Terörle mücadele konusunda ise daha etkin rol alacak, ülkemize ihanet içinde olan hiçbir terör yuvasını ve terör örgütü mensubunu bu topraklarda barındırmayacağız. 16 Nisan Türkiye için yeni bir doğuş olacak. Milletimizin vereceği evet oyları güçlü Türkiye’nin temelini atacak” dedi.

“DERDİMİZ TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ”
Konuşmasında “Bizim tek derdimiz Türkiye’nin geleceği” diyen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “AK Parti iktidarları dönemine baktığımızda, tek başına iktidar olmanın da verdiği avantajla her alanda bir büyüme ve gelişmeyi, başarıyı görmek mümkün. Çünkü AK Parti’yi kuran Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bu memlekete ve davasına gönül veren ekibinin vatan aşkından başka sevdası yok. Bayrak, vatan, millet ve devlet sevdasından başka bir derdi yok. Yalanlarla boğuşanlar maalesef her dönem olduğu gibi bu dönemde de yine yalanlarında boğulmaya mahkûm olacaklar. Anayasa değişiklik paketinde olmayan maddeleri varmış gibi anlatarak milleti kandırma derdinde olanlar bilsinler ki bizim milletimiz neyin ne demek olduğunu ve maddelerin içeriğinde nelerin yer aldığını çok iyi biliyor. ‘Hayır’ diye milletten oy isteyenler boşuna milleti kandırma yolunu seçmesinler. O yol milletimizin yanından geçmiyor. Yalanlarınızla yürüdüğünüz yol milletimizin kullanmadığı bir yol. Yanlış yolda yürüyerek doğruya ulaşamazsınız. Gelin sizde doğruları görün, maddeleri okuyun, öğrenin ve ‘hayır’ demekten ve milletimizi yalanlarınızla meşgul etmekten vazgeçin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı