REKLAMI GEÇ

Zeybekci, kendisine hakaret eden Bild’e her türlü hesabın sorulacağını söyledi

Zeybekci, kendisine hakaret eden Bild’e her türlü hesabın sorulacağını söyledi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli’de Ziraat Odaları temsilcileriyle bir araya geldi. Zeybekci, Ziraat Odalarının temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, şahsına ağır hakaretlerde bulunan Alman Bild Dergisi’ne her türlü hesabın sorulacağını söyleyerek, “Avukatlarım şu an Almanya’da, Bild’e hesap sorulacak. Onların yaptığı hakaretleri Türkiye’nin hasım ülkelerinden Ermenistan’daki küfürbaz bile yapmaz” dedi

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2017 Perşembe, 15:05

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci referandum öncesi memleketi Denizli’de çalışmalarına devam ediyor. Zeybekci, Ziraat Odaları temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantı, sosyal medyada tıklanma rekoru kıran ve 1 milyondan fazla kişinin izlediği Denizli’nin referandum şarkısı “Aşkım Vatandan”ın klibiyle başladı.

Bakan Zeybekci, ziraat odaları temsilcilerinden referandum oylaması için destek istedi, “16 Nisan sizin meseleniz. Türkiye’nin bekası için en önemli mesele. Bu yüzden hepinizden büyük bir gayret bekliyorum. Bunun için gidin CHP’li kardeşlerinizin de elinden tutun ve onlara gerçeği anlatın. Çünkü ana muhalefetin başındaki isim tek ayak üstünde 40 yalan söylüyor. Biliyor ki 16 Nisan’da evet çıkarsa kendi o partinin başında kalamayacak. Aslında sandıktan çıkacak evet, CHP’yi de yüzde 20-25’lik kısır aralıktan kurtaracak. 16 Nisan CHP’nin de kurtuluş günüdür” dedi.

Zeybekci, 16 Nisan için yaptığı “Kurtuluş Savaşı” benzetmesine gelen eleştirilere de yanıt verdi. Ekonomi Bakanı, Türkiye’nin tarihi bir dönemeçten geçtiğini söyleyerek, savaşın sadece tankla ve tüfekle olmayacağını belirtti.

YAPILANLARIN HESABI SORULACAK
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk Bayrağı ile vatanın hedefte olduğunu, bu nedenle 16 Nisan’da referandum yapıldığını iddia ederek, Avrupa’da yaşanan tatsızlıklar ile şahsına yapılan ağır hakaretlerin nedeninin de Türkiye’nin yolunu kesmeye çalışmak olduğunu söyledi. Zeybekci, “Bizlere her türlü çirkinlik yapılıyor. Alman Bild Dergisi’nin şahsıma ettiği hakaret gibi. Şu an avukatlarım Almanya’da. Biz Bild’den her türlü hesabı soracağız. Bu benim nefsi meselem. Siz de 16 Nisan’da biliyorum ki, siz de bütün bu yaşananların hesabını soracaksınız. Çünkü bu yapılanı Türkiye’nin en hasım ülkelerinden Ermenistan’daki bir küfürbaz bile yazmaz. Ama biz bu tuzağa düşmeyeceğiz. Bu milletin sabrını test edenler görecek ki terör örgütünü sevindirmeyeceğiz. Türkiye bir devrim gerçekleştiriyor ve Denizli de burada çok önemli. Şimdi Denizli milliyetçiliği zamanıdır. Şunu unutmayın ki, her horoz kendi çöplüğünde, Denizli horozu her yerde öter” diye konuştu.

Nihat Zeybekci, bir araya geldiği ziraat odaları temsilcilerine pamuk desteği hakkında da bilgi verdi. Ekonomi Bakanı, bu yıl da en az geçen yılki gibi pamuk primini arttırmak için gayret edeceklerini belirterek, primlerde mutlaka enflasyon oranında iyileştirmenin yapılacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı