REKLAMI GEÇ

Tin’den büyüklere hürmet

Tin’den büyüklere hürmet

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli İl Sosyal Politikalar başkanlığı tarafından düzenlenen “Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet” isimli özel etkinlikte büyüklere hitap etti. Şahin Tin, “İnsanı merkez alan bütüncül bir yaklaşımla büyüklerimizi yük olarak değil, biz onları servetimiz olarak görüyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2017 Pazar, 09:28

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli İl Sosyal Politikalar başkanlığının tarafından düzenlenen “Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet” isimli özel etkinliğe katıldı. Açılışta konuşma yapan Denizli İl Yaşlılarla Koordinasyon Merkezi Başkanı Melikşah İzmirlioğlu teşrifinden dolayı Milletvekili Şahin Tin’e teşekkür ederek şunları söyledi, “Büyüklerimize önem veriyoruz. Kurucu Genel Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla sosyal politikalar başkanlığımız bünyesinde 22 Temmuz 2004 tarihinde Yaşlılarla Koordinasyon merkezimiz kuruldu. Kurulan bu merkezimiz bugün tüm il ve ilçelerimizde hizmet vermektedir. Yaşlılarımızın sıkıntılarına ortak olmakta ve çözüm üretmektedir” dedi.

YENİ SİSTEM ÜLKEMİZİN ÖNÜNÜ AÇACAK
Her mahalleden ve huzurevinden gelen büyüklerle birebir ilgilenen Milletvekili Şahin Tin, aile ve sosyal hayatta erdem ve deneyim kaynağı olan büyüklere hürmet ve itibar etmeyi inançlarının ve geleneklerinin temel bir unsuru olarak gördüklerini söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “AK Parti her zaman konuşmanın değil üretmenin derdinde olmuştur. Akla hayale gelmeyecek nice icraatları üreterek milletimizin hizmetine sunduk. Sosyal çalışmalara çok büyük önem verdik. İlk defa ‘evde bakım ve evde sağlık hizmetleri’ ile ‘yaşlı yaşam evleri projesi’ni hayata geçirdik. Maaş kuyruklarında çekilen çileye son verdik. 65 yaş üstü aylığını artırdık. Ücretsiz ulaşım imkânı ile yaşlı dostu mekânlar, otel konforunda huzurevleri gibi daha nice güzel icraatlarımızı hayata geçirdik. Şimdi sıra attığımız her adımda ayağımıza dolanan yönetim sisteminden kurtularak yeni yönetim modeli olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ‘evet’ oylarımızla geçme zamanı” dedi.

GEÇMİŞE ‘EVET’ İLE PERDE ÇEKECEĞİZ
Milletvekili Şahin Tin; “Koalisyonlar, güçsüz, siyaset dışı vesayet odaklarının müdahalesine açık bir yönetim sistemi milletimize, güzel ülkemize her zaman kaos, yokluk ve yoksulluk yaşattı. Tüp kuyrukları, yağ kuyrukları, ekmek kuyrukları, ilaç kuyrukları… Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasında yaşanan bir çatışma ile ülkenin yarası zor kapanacak krizlere sürüklenmesi… Bunları en iyi sizler hatırlarsınız. Hatırladığınızda bile hepinizin gözleri doluyordur. 16 Nisan’da ‘evet’ demek, geçmişe perde çekerek evlatlarınızın, torunlarınız geleceğini inşa etmek demek, ‘evet’ demek Rahmetli Adnan Menderes, Turgut Özal, Süleyman Demirel, Alparslan Türkeş, Necmettin Erbakan ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayalini gerçekleştirmek demek. 16 Nisan’da ‘evet’ demek 1960’ları, 1980’leri, 28 Şubatları, işgal girişimleri ve darbeleri, darbe anayasalarını, 15 Temmuz’ları bir daha yaşamamak demek” dedi.

15 TEMMUZ’DA MEYDANLARA KOŞTUNUZ
Milletvekili Şahin Tin; “Çok değil yaklaşık 9 ay kadar önce bir felaketin eşiğinden döndük. Ülkemizde hain çok ama Hamd olsun bu vatana sevdalı yiğitler daha çok. 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde vatan müdafaası için yaşlı genç demeden hepimiz meydanlara koştuk. Sizler hepimizden çok daha iyi biliyorsunuz darbe dönemlerinin ülkemize ne acılar yaşattığını, nasıl gerilere götürdüğünü… İnanıyorum ki 16 Nisan’da herkesten önce sizler sandıklara gidecek ve bir daha o görüntüler yaşanmasın diye hep birlikte Kararımız Evet diyeceksiniz. Bizim kararımız belli “Büyüklerimize Hürmet, Kararımız evet” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı