REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den Atatürk Stadı tabelası açıklaması

Zeybekci’den Atatürk Stadı tabelası açıklaması

AK Parti İl Binası’nda basın toplantısı düzenleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyacak olan otobüse engel olacağı gerekçesiyle Atatürk Stadı yazısının bulunduğu tabelanın sökülmesine tepki gösterenlere sert çıktı. Zeybekci, “Şeytanın işi kalmayınca eniğini kovalar. Atatürk’ün milletin kalbindeki yeri bellidir” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 23 Mart 2017 Perşembe, 12:17

Denizli Atatürk Stadı yazılı tabelanın stat girişinden sökülmesine sosyal medya başta olmak üzere tepkiler sürerken, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’den sert açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de yapacağı miting ile ilgili AK Parti İl Binası’nda milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da katılımıyla basın toplantısı düzenleyen Bakan Zeybekci, Atatürk Stadı yazılı tabelanın sökülmesini eleştirenleri sert bir dille eleştirdi.

Bakan Zeybekci, basın mensuplarının, “Atatürk Stadı tabelasının sökülmesine Denizliler tepki gösteriyor, bu konuda ne söylersiniz?” şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

“Şeytanın işi kalmayınca eniğini kovalar. Atatürk’ün milletin kalbindeki yeri bellidir. O sevgi tabelalara sığdırılamaz, tabelalardaki yazıyla gösterilemez. Bu sevgiyi tabelalarla ölçmek Atatürk’e büyük saygısızlıktır. Cumhurbaşkanımızın bineceği otobüs ile diğer otobüslerin geçmesini engelleyecek şekilde olduğu için tabela sökülmüş ve yerine takılacaktır. Başka anlamlar çıkarılmamalıdır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı