REKLAMI GEÇ

Fuarda ‘Hayır’ kampanyası

Fuarda ‘Hayır’ kampanyası

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Teoman Sancar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, EGS Park’taki Tekstil Makineleri Fuarı’nı ziyaret ederek stantları tek tek dolaştı ve ‘Neden Hayır’ı anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2017 Pazar, 10:50

Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin referandumla oylanmasına sayılı günler kala siyasi partilerin çalışmaları da hız kazandı.

Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri, referandum oylamasında hayır oylarının artması için kapı kapı dolaşarak ‘Neden Hayır’ı anlatıyor. Milletvekilleri ve parti yöneticileri hafta sonları bile her kapıyı çalarak vatandaşların nabzını tutuyor, Yeni Anayasa Paketi’nin neler götürüp neler getireceği konusunda seçmenleri tek tek bilgilendiriyor.

CHP İl Başkanı Teoman Sancar ve parti il yöneticileri bu çalışmalar çerçevesinde 1. Ege Tekstil, Hazır Giyim Makineleri Fuarı’nı da ziyaret ederek stantları tek tek dolaştı ve yeni sistemin olumsuzluklarını anlattı. İl Başkanı Sancar, fuar katılımcılarına neden hayır demeleri gerektiği konusunda bilgiler verdiklerini belirterek, “Hayır’da hayır olduğunu anlattık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı