REKLAMI GEÇ

Karaca Denizli’yi karış karış geziyor, neden hayır’ı anlatıyor

Karaca Denizli’yi karış karış geziyor, neden hayır’ı anlatıyor

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi alan çalışmasını yoğunlaştırdı. Her gün farklı bir bölgede halka buluşan, neden ‘hayır’ denilmesi gerektiğini anlatan Karaca, bu mücadelede kadınlara büyük görevlerin düştüğünü söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2017 Cuma, 14:14

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandumun parti değil memleket meselesi olduğunu söyledi.

Her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen, sohbet eden ve anayasanın değiştirilecek maddelerini anlatan Karaca, özellikle kadınlardan büyük ilgi görüyor.

“PARTİ DEĞİL VATAN MESELESİ”
Vatandaşlara sıcak yaklaşımı ile aynı şekilde geri dönüşler alan Karaca, “Halkımız 16 Nisan’da yapılmak istenen değişikliğin ne anlama geldiğini biliyor. Bu değişikliğin bir parti meselesi olmadığını, bunun doğrudan vatan ile ilgili olduğunun halkımız da farkında” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ‘HAYIR’ DEMELİYİZ”
AK Parti iktidarının yapmak istediği değişikliğin ülkeyi kaosun içine sokacağını belirten Karaca, “16 Nisan’a kadar az bir süre kaldı. Bugüne kadar Denizli’nin neredeyse gitmediğim mahallesi kalmadı. Halkımıza ‘neden hayır’ dediğimizi anlatıyoruz. Zaten halkımız da bunun farkında. İstenen anayasal değişikliklerin yapılması halinde ülkenin kaos ortamına sürükleneceğini, çocuklarımızın bu ortamda büyüyeceğini biliyorlar. Bu nedenle de ‘hayır’ diyorlar” dedi.

“BU YETKİLER CUMHURİYETİ KURANLARA BİLE VERİLMEDİ”
Anayasa değişikliği ile tek adamlığın geleceğini, her şeye tek bir kişinin karar vereceğini söyleyen Karaca, “Bu kadar geniş yetkiler, bu ülkeyi kurtaran, cumhuriyeti kuran Atatürk’e bile verilmedi. Demokrasiden, çoğulcu yönetimden vazgeçmeyeceğiz. Halkımız ile birlikte bunun için direniyoruz” dedi.

KARACA BUGÜN KÜTAHYA’DA
İl merkezinin yanı sıra sorumluluk alanındaki illerde de çalışmalarını yürüten Gülizar Biçer Karaca, bugün de Kütahya’da vatandaşlarla buluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı