REKLAMI GEÇ

Karaca’dan Erdoğan’a hazırlığa sert tepki

Karaca’dan Erdoğan’a hazırlığa sert tepki

Denizli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine hazırlanırken, gece geç saatlerde stadın girişindeki “Atatürk Stadyumu” tabelası apar topar kaldırıldı. Cumhurbaşkanlığı otobüsünün sığmayacağı gerekçe gösterilerek yapılan uygulamaya CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca’dan sert tepki geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2017 Perşembe, 10:34

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyareti öncesi atılan bir adım sert tepki çekti.

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, gece geç saatlerde Atatürk Stadyumu önündeki tabelanın kaldırılmasına bir anlam veremediklerin söyledi.

Tabelanın kaldırılmasına gerekçe olarak Cumhurbaşkanı’nın stada helikopter ile inme ihtimali ve otobüsün sığmayacağının gösterildiğini belirten Karaca, bunun anlamlı bir açıklama olmadığını, eğer sığmıyorsa, otobüsün oraya sokulmaması gerektiğini kaydetti.

Karaca, “Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı’nın, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk isminden elbette rahatsızlık duymayacağını düşünüyorum. Öyleyse acaba yandaşlık ve yalakalıkta sınır tanımayan birileri görevden vazife çıkararak böyle bir rezaleti gerçekleştirmiş olabilir mi?” diye sordu.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ulusal kurtuluş mücadelesine ilk katılan Denizli halkının Atatürk e yapılan bu çirkin saldırıdan derin üzüntü duyduğunu ifade eden Karaca, “Denizli, bu çirkin saldırıya göz yumanları da asla unutmayacaktır” dedi.

Karaca, ilgililerin derhal tabelayı aldıkları yere takmalarını ve başta Denizli olmak üzere tüm halktan özür dilemelerini istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı