REKLAMI GEÇ

Kasapoğlu: “Erdoğan, ABD’nin tuzağına düştü”

Kasapoğlu: “Erdoğan, ABD’nin tuzağına düştü”

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, ABD’nin Türk ordusunu, savaş arabasına bağlamak istediğini öne sürdü, “ABD, kimyasal silah kullandığına inanmadığımız Suriye’ye füzeler attı. Suriye’ye saldırıda PKK, IŞİD ve İsrail aynı safa düşmüştür. Füzeler ABD’nin oltasıdır, Cumhurbaşkanı Erdoğan’da bu tuzağa düşmüştür” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2017 Pazartesi, 16:34

Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, ABD’nin Ortadoğu politikasında asıl hedefin Suriye kadar Türkiye de olduğunu iddia ederek, güney sınırımızda kukla Kürdistan devleti kurma çabalarının arttığını kaydetti.

ABD’nin kimyasal silah kullanıldığını ileri sürüp, Suriye’ye füzelerle saldırdığını belirten Kasapoğlu, “Suriye’den kim rant elde ediyorsa, kim çıkar sağlıyorsa kimyasal silahı da onlar kullandı. ABD, Türk ordusunu savaş arabasına bağlamak istiyor. Füzeler ABD’nin oltasıdır ve Recep Tayyip Erdoğan da tuzağa düşmüştür. ABD, Suriye’ye saldırdı başta PKK, IŞİD ve İsrail sevindi ve aynı saflara düştüler. Recep Tayyip Erdoğan’ın tek çıkış yolu milli kuvvetler ve vatansever güçlere sığınmaktır. Referandumdan ‘evet’ çıkarsa, gelecek karanlıktır. Bu topraklar da Suriye gibi karıştırılacaktır. Bunu önlemenin yolu hayırdan geçiyor. Hayır kazandığında, evetçi yurttaşlarımız da kaybetmeyecek, Türkiye kazanacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı