REKLAMI GEÇ

Kılıçdaroğlu’nu binlerce coşkulu kişi dinledi

Kılıçdaroğlu’nu binlerce coşkulu kişi dinledi

16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi başlattığı gezi kapsamında Denizli’ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit evi ziyaretlerinin ardından Hasan Güngör Spor Salonu’nda coşkulu kalabalığa seslendi. Kılıçdaroğlu konuştuğu kürsüden inerken bir vatandaş yanına yaklaşmaya çalıştı, korumalar müdahale etti. Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla bırakılan vatandaş, fotoğraf çektirip muradına erdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2017 Perşembe, 18:54

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bozkurt’taki toplantının ardından Akhan Mahallesi’nde Şırnak’ta geçen yıl şehit olan Jandarma Komando Er Doğan Acar’ın ailesini ziyaret etti. Basına kapalı yapılan ziyarette Kılıçdaroğlu, şehidin babası Mehmet Acar’a taziyelerini iletti. Ziyaretin ardından evin önünde toplananlar, Kılıçdaroğlu’ndan kahvehanede çay içme önerisi yaptı. Kılıçdaroğlu, vatandaşları kırmadı ve şehit evinin yanındaki kahvenade vatandaşlarla bir araya geldi. Burada bir kadınla sohbet eden Kılıçdaroğlu, bu kişinin 5 torunu olduğun öğrenince kendisinin 1 torunu olduğunu hatırlatıp daha fazla torun istediğini söyledi.

Kılıçdaroğlu buradan Dedeman Otel’e giderek, Denizli İşadamları ve Tüccarlar Platformu’nun üyeleriyle toplantı yaptı. Toplantı basına kapalı gerçekleştirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, salon toplantısından önce Kayseri’deki bombalı saldırıda şehit düşen Er Hasan İlhan’ın ailesiyle buluştu. Şehit Hasan İlhan’ın Hacı Kaplanlar Mahallesi’ndeki evine giden Kılıçdaroğlu, burada şehit babası Süleyman İlhan tarafından karşılandı. Şehit babası Süleyman İlhan ve annesi Hanife İlhan ile yaklaşık 40 dakika görüşen Kılıçdaroğlu, aileye başsağlığı diledi. Evde İl Müftülüğü’nde görevli bir din adamı tarafından Kuran-ı Kerim okundu.

COŞKULU KALABALIĞA SESLENDİ
Kılıçdaroğlu, şehit evinden Hasan Güngör Spor Salonu’nda düzenlenen mitinge geçti. CHP liderini burada coşkulu bir kalabalık karşıladı. Ülkedeki anne ve babaların artık gözyaşı dökmesini istemediklerini, 80 milyonun yönetimi tek adama devredemeyeceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Anayasa referandumu parti meselesi değil. Torunlarımız için hayır demeliyiz. Başbakan bile neden evet dediğini anlatamıyor. Bizim ise, hayır için o kadar çok gerekçimiz var ki. Milli iradeyi yok saymak istiyorlar. Atatürk’e bile verilmeyen yetki başkasına hiç verilemez. Partili cumhurbaşkanı tarafsız olamaz, tarafsızlık yemini edemez” dedi.

PROVAKASYONLARA GELMEYELİM
Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Teoman Sancar’ın miting için Hasan Güngör Spor Salonu’nu özellikle seçtiğini öğrendiğini belirterek, “Bu bölgeden düşük oy alıyormuşuz. Bu bölge Denizli’nin kenar semtiymiş. Burada olmaktan mutlu oldum. Bizlerin daha çok yüz yüze gelmemiz gerekiyor. Toplumu kutuplaştırıyorlar, buna izin vermeyelim, provakasyonlara gelmeyelim. Herkes dikkatli olsun. Sandıkta hayır diyerek, 80 milyon insanın al bayrak altında yaşamasını sağlayalım. Evet demeyi düşünenler çocuklarını, torunlarını düşünsün” diye konuştu.

ARBEDE YAŞANDI, AMACINA ULAŞTI
Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından kürsüden vatandaşları selamlarken, bir kişi hızlı bir şekilde sahneye hareket etti. Ortalık aniden hareketlendi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun korumaları bu kişiyi yere yatırdı. Kısa süreli arbede yaşandı. Bu sırada Kılıçdaroğlu olaya müdahale etti ve yere yatırılan vatandaşın yanına gelmesini istedi. Bu kişi, Kılıçdaroğlu’nun yanına gidip, “Ben sizi çok seviyorum, sadece fotoğraf çektirmek istiyorum” dedi. Vatandaşı kırmayan Kılıçdaroğlu onunla fotoğraf çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı