REKLAMI GEÇ

‘Evet’çi ve ‘hayır’cı iki kadın karakolluk oldu

‘Evet’çi ve ‘hayır’cı iki kadın karakolluk oldu

Pamukkale’nin Çamlaraltı Mahallesi’nde, referandum çalışması yapan Cumhuriyet Halk Partili Ayşe Çiftçi ile bir kadın arasında tartışma çıktı. Tartıştığı ve ‘Hayırcı’ olduğu iddia edilen kadın Ayşe Çiftçi’nin kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Kınıklı Polis Karakolu’na şikayette bulundu. Karakola CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca ile birlikte giden Çiftçi, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mart 2017 Çarşamba, 14:56

Referanduma sayılı günler kala, siyasi partiler sahadaki çalışmalarını yoğunlaştırırken, ‘Hayır’ ile ‘Evet’ bloğu kanadındakiler arasında da zaman zaman tartışmalar yaşanıyor. Bu tartışmalardan biri de bugün öğle saatlerinde Çamlaraltı Mahallesi’nde meydana geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi olan Ayşe Çiftçi, bugün öğle saatlerinde Çamlaraltı Mahallesi’nde bir grup partili ile birlikte referandum çalışması yapıyordu. Vatandaşlara broşür dağıtan Çiftçi, bu sırada kaldırımda bir kadın ile tartıştı. Tartıştığı kadının polise giderek, kendisine hakaret edildiğini, bu nedenle davacı olduğunu söylediği öğrenildi.

Ayşe Çiftçi, CHP Parti Meclisi Üyesi Av. Gülizar Biçer Karaca ile birlikte referandum çalışması yaparken polis ekibi yanlarına geldi ve Çiftçi’ye, “Hakkınızda şikayet var, karakola gelir misiniz?” dedi.

Karaca ile birlikte Kınıklı Polis Karakolu’na giden Çiftçi, kimseye hakaret etmediğini söyledi ve ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Ayşe Çiftçi, “Hakkımda şikayet olmuş. Şahsıma iftira atıldı. Polise ifademi verdim” demekle yetindi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı