REKLAMI GEÇ

2 AYDA 100 AÇIK KALP AMELİYATI

2 AYDA 100 AÇIK KALP AMELİYATI

Özel Denizli Tekden Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği, geçtiğimiz hafta 100. açık kalp ameliyatını gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2015 Cumartesi, 18:29

Denizli Özel Tekden Hastanesi’nde Kalp ve Damar Cerrahisi olarak görev yapan ve meslekte 34 yıllını dolduran Prof.Dr. Ünal Açıkel, bugüne kadar 4 binden fazla kalp ameliyatı yaptığını açıkladı. Prof.Dr. Açıkel “Beyin damarı tıkalı, bacak damarı tıkalı ağır vakaları alıyoruz ve buna rağmen başarı oranımız yüzde 98 civarında. Burada günde ortalama 3-4 vakaya rahat rahat müdahale edebilecek durumdayız. Hedefimiz ise yılda 600 hasta” dedi.

Özel Tekden Hastanesi’nde 2 ayda 100 açık kalp ameliyatı yapıldığı söyleyen Prof.Dr. Açekel, “ Hedefimizi düşük tutmamızın nedeni ise bizim için hasta ve hasta bakımının çok büyük önem taşıması. Bunu etik ve hasta haklarına saygılı biçimde götürmek istiyoruz. Yoksa hasta potansiyeli çok yüksek” diye konuştu.

Hastanede önemli branşların bulunmasının avantaj olduğuna dikkat çeken Açıkel, Tekden Hastanesi kardiyoloji ekibinin ise binin üzerinde anjiyo gerçekleştirdiğini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı