REKLAMI GEÇ

50 milyon dolarlık hastaneyi Bakan açtı

50 milyon dolarlık hastaneyi Bakan açtı

Bahçelievler’deki Denizli Özel Sağlık Hastanesi’nin açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı görkemli bir törenle açıldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Ailemizin sağlığını ona emanet ettik” dediği Op.Dr. Rıdvan Erdemir’in özel sağlık sektöründe yaptığı yatırımlarla öncü olduğunu ve ilklere imza attığını söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2014 Pazar, 17:30

Bahçelievler Mahallesi’nde 50 milyon dolar yatırımla 4 yılda inşa edilen Denizli Özel Sağlık Hastanesi’nin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Rıdvan Erdemir’in, kendi ailelerinin de hekimi olduğunu belirterek, özel sağlık yatırımlarında ilklere imza atmaya devam ettiğini söyledi. Zeybekci, “Açılışını yaptığımız bu hastane, son derece ileri teknoloji ile hizmet verecek. Bu da Denizli’de sağlık hizmetlerinde çıtayı yükseltecek. Böyle bir sağlık yatırımı Denizli için önem taşıyor” dedi.

ic-1

Törende konuşan Op.Dr. Rıdvan Erdemir, son teknoloji ile donattıkları hastane ile uluslar arası sağlık turizminde söz sahibi olmayı da hedeflediklerini belirterek, Sayın Başbakan’ımızın yeni eylem planı çerçevesinde 2018’e kadar sağlık turizmi gelirinin yıllık 9 milyar dolar olması öngörülmüştür. Bu hedefe ulaşmak hususunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Var olan desteklerinizin sürmesi halinde bu hedeflere 2018 yılından önce ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

ic-2

Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Rıdvan Erdemir, açılışın anısına Bakan Zeybekci’ye plaket verdi. Daha sonra hastanenin açılışı dualar eşliğinde kurdele kesilerek yapıldı. Bakan Zeybekci ve protokol, hastane birimlerini gezerek Op.Dr. Rıdvan Erdemir’den bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı