REKLAMI GEÇ

AZERBAYCAN’DAN TEKDEN’E TEDAVİYE GELİYOR

AZERBAYCAN’DAN TEKDEN’E TEDAVİYE GELİYOR

Azerbaycanlı ev hanımı Habiba Samadova, hastalığına ülkesinde çare bulamayınca Denizli Özel Tekden Hastanesi’ne geldi. Komplike migren teşhisi konulan Samadova iki ayda bir Denizli’ye kontrole geliyor. Samadova, tedavi sürecinin başlamasıyla hastalığının önüne geçildiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ocak 2015 Perşembe, 11:08

35 yaşındaki ev hanımı Azarbeycan’lı Habiba Samadova bundan 1 yıl önce sık sık baş ağrısı ve mide bulantısı şikâyetleri yaşıyordu. Ülkesinde ve farklı ülkelerde birçok hekime muayene olan, ancak bir türlü şikâyetleri dinmeyen Habiba Samadova, çareyi Tekden Hastanesi’nde buldu.

Tekden Hastanesi Nöroloji Uzmanı Dr. Bülent Ünlü’ye muayene olan Azarbeycan’lı hastaya komplike migren teşhisi konuldu. Her 2 ayda bir muayene için Azerbaycan’dan Denizli’ye gelen Habiba Samadova, hastalığının iyiye gittiğini belirterek “Kendi ülkemde hastalığıma çare bulamadım. Çevremin sıklıkla bahsettiği bir hastane vardı. Tekden Hastanesi… Ben de her şeyi göze alarak önce hastaneyi daha sonra hekimlerini araştırdım. Hemen yola koyulup Nöroloji Uzmanı Dr. Bülent Ünlü ile görüştüm. Şuan için gerekli tedavilerim devam ediyor. 2 ayda bir sürekli geliyorum ve yolların, zamanın benim için bir önemi yok. Çünkü hastalığımın önüne geçildi. Doktorum ve Tekden Hastanesi ile aile gibi olduk. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Nöroloji Uzmanı Dr. Bülent Ünlü, Azerbaycan’lı hastası denizli-tekden-uz.dr.bulent-unlu-icHabiba Samadova’nın büyük bir özveri ile muayene günlerini hiç aksatmadığını, hastalığı atlatacak güce sahip olduğunu belirterek, “Hastamız önüne geçilmemiş baş ağrısı şikâyetleri ile bizlere ulaştı. Bizler de gerekli araştırmaları yaptıktan sonra hastamıza komplike migren tanısı koyduk. Migrenin klasik (auralı), basit (aurasız) ve karmaşık (koplika) migren olamk üzere üç tipi vardır. Klasik migrende bulantı, kusma ve görme alanında renk uçuşmaları gibi belirtiler görülür. Basit migrende (aurasız migren), baş ağrısı başlamadan önce değişik hisler olmaz ve ağrı başladıktan sonra genellikle birkaç dakika içinde şiddetlenir. Karmaşık (komplike) migrende ise baş ağrısının geçmesinden sonrada devam eden yüz, dudak, el ve ayaklarda uyuşukluk hissi, bulanık görme, çift görme, kol ve bacaklarda güçsüzlük ya da bilinç bulanıklığı gibi nörolojik belirtiler vardır. Bu belirtiler bazen çok ciddi olabilir ve inmeyle (felç) karışabilir” dedi.

Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, “En değerli varlık olan insana sağlık hizmeti veriyor olmak belki de en muazzamdenizli-tekden-cemal-isik-ic işlerden biri. İlimize yaptığımız dev sağlık yatırımından sonra ‘bölgenin sağlığı bizlere emanet’ dedik. Ama görüyoruz ki sağlıkta edindiğimiz tecrübe ve güven bizleri ülke dışında da adından söz ettiren bir hastane konumuna getirmiştir. Hastalarımızdan ve gönül dostlarımızdan aldığımız destekle hedeflerimiz giderek büyüyecek ve hizmet halkamız her geçen gün genişleyecektir.2002 yılından bugüne Tekden Hastanesi, tıbbi başarılarıyla yalnızca Denizli ve Ege Bölgesi değil, çevre ülkelerde de adından söz ettirmiş bir sağlık kuruluşudur. Tam teşekküllü hastanemiz tıbbi uzmanlığı, deneyimi ve güçlü teknolojik altyapısı ile yalnızca üniversite hastanelerinde verilebilen üst düzey tanı ve tedavi olanaklarını hastalarına sunmaktadır. Halkımıza ve dünyanın birçok ülkesinden bizi tercih eden hastalarımızın güveni ve dostluğunu kazanmanın gururunu yaşıyoruz. Bu dostluğa ve güvene layık olmak için hizmetlerimize yenilerini katmaya devam edeceğiz “ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı