REKLAMI GEÇ

Bulut çiftinin acıları hafifledi

Bulut çiftinin acıları hafifledi

Aysal-Nizamettin Bulut çifti, 3 yıl önce, 16 yaşındayken hayatının baharında tek oğulları Sinan’ı trafik canavarına kurban verdi. O tarihten itibaren büyük acılar çeken Bulut çiftinin ikiz bebekleri dünyaya geldi. Ancak, erken doğum nedeniyle kritik bir sürece giren ikizleri Özel Denizli Tekden Hastanesi Yenidoğan Ünitesi uzmanları kurtardı. Bulut çiftinin acıları da bebeklerini kucaklarına aldıkları an biraz olsun azaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2016 Perşembe, 13:37

Nazilli’de yaşayan Aysel Bulut (48) ve eşi Nizamettin Bulut (46) 3 yıl önce hayatlarının en büyük acısını yaşadı. 16 yaşındaki oğulları trafik kazasında yaşamını yitiren Bulut çifti, hayata küstü. Çiftin 46 gün önce Miray ve Eylem adını verdikleri ikiz kızları dünyaya geldi. Ancak, Aysal Bulut’un ilerleyen yaşı, doğumun erken başlaması ve bebeklerin 27. haftada dünyaya gelmesi, çift için yeni bir sıkıntılı süreci de başlattı.

BEBEKLER TEKDEN’E GELDİ
Dünyaya erken geldikleri için sorun yaşayan Miray ve Eylem bebek, bu alanda uzman bir ekibe sahip olan Özel Denizli Tekden Hastanesi’ne sevk edildi. Denizli Tekden Hastanesi Eğitim Direktörü ve Yenidoğan Uzmanı Doç. Dr. Osman Öztekin tarafından takip edilen, 850 gr ve 1300 grama kadar gerileyen bebekler, yoğun bakım ünitesinde hayata tutundu. Miray ve Eylem, 42. günlerinde annelerinin kucağında taburcu edildi.

TEKDEN YENİDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
Anne Aysel Bulut, hayatının baharında kaybettikleri oğulları Sinan’ın acısını hala yaşadıklarını, ancak ikizlerini sağlıklı büyütebilmek için dirayetli olacaklarını söyledi.

Aysel Bulut, “İlk anneliği 16 yıl önce yaşadım ve o gün hayatımın en güzel anıydı. Oğlum dünyaya geldi çünkü. Ancak bu mutluluğumuz çok uzun sürmedi, gözümden sakındığım evladım Sinan’ı trafik kazasında kaybettik. Eşim ve ben uzun süre kendimizi toparlayamadık. Bu kötü günlerimizde yaşadığımız en mutlu zamanımız ise Eylem ve Miray’ın dünyaya gelmesi oldu. Yaşımdan dolayı doğum yapmam herkesi şaşırttı. Kızlarım da erken doğdu, tedavi altına alındılar ve şu an kucağımdalar. Mutluluğumuza sebep olan ve tanıklık eden Tekden Hastanesi Yenidoğan Ünitesi doktorları ve hemşirelerine, hastane yöneticilerine, çalışanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı