REKLAMI GEÇ

Tekden Hastanesi’nde Filiz ailesine 14 Şubat sürprizi

Tekden Hastanesi’nde Filiz ailesine 14 Şubat sürprizi

Özel Denizli Tekden Hastanesi, özel günlerde hayata geçirdiği etkinlikleri ile gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2017 Çarşamba, 11:14

Tekden Hastanesi, bu kez 14 Şubat Sevgililer Günü’nde geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşayıp hastanede tedavisi süren AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’in babası Ali Filiz ve annesi Zehra Filiz’e evliliklerinin 43. yılında bir sürpriz hazırladı.

SÜRPRİZ OLDU
Önce Ali Filiz’in haberi olmadan kaldığı VIP oda baştan aşağı sevgililer günü konsepti ile süslendi, sonrasında hazırlatılan 43.yıl pastası ve diğer ikramlar odada yerini aldı. Tüm hazırlıklar sona erdikten sonra öğle yemeği saati geldiği için yemek yiyeceğini zanneden Ali Filiz, misafirlerini ağırladığı odaya gelerek hazırlanan sürpriz karşısında hem duygulandı hem de çok şaşırdı.

BU SEVGİ DE 43 YILLIK FEDAKÂRLIK VAR
Kızları, gelinleri ve torunları ile bu atmosferde bir arada oldukları için daha da mutlu olduklarını söyleyen Ali Filiz ve eşi Zehra Filiz, önce Denizli manzarasında baş başa sevdikleri menülerden oluşan yemeklerini yediler, sonrasında misafirler eşliğinde pastalarını kesip birbirlerine ikram ettiler.
Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat, Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, Ali Filiz’in takibini yapan Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Necip Özateş, servis hemşireleri ve Ali Filiz’in çocukları ile misafirlerinin bulunduğu duygu dolu anlarda Filiz ailesi ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Ali Filiz’i ziyarete gelen çocukluk arkadaşı Hacı Şerif’in Yönetim Kurulu Başkanı Necip Helvacı ise, “Hasta ziyaretine gelmiştim ama ben ortada hasta falan göremiyorum. Ali Filiz ve ailesinin yüzü o kadar gülüyor ki benim bile hasta olasım geldi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı