REKLAMI GEÇ

Kök hücre nakli ile sağlığına kavuştu

Kök hücre nakli ile sağlığına kavuştu

Diz eklemindeki yoğun ağrılar sebebiyle Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’ne başvuran 36 yaşındaki profesyonel futbolcu Kadir Söylemez, kök hücre nakliyle profesyonel futbol yaşamına geri döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ocak 2017 Pazartesi, 18:59

3 hafta önce menisküs rahatsızlığı sebebiyle gelen Kadir Söylemez, Doç. Dr. Semih Akkaya tarafından kontrol edildi. Doç. Dr. Akkaya, Kadir Söylemez’e zarar görmüş kemik iliği kök hücrelerinin yeniden oluşturulmasını sağlamak için sağlıklı bölgelerden kök hücre nakli önerdi.

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde eklem içinin optik bir aletle görüntülenerek ekranda yansıtılması yoluyla yapılan cerrahi bir işlem olan artroskopik operasyon başarılı bir şekilde yapıldı.

Kıkırdak deformasyonlarında ameliyatsız gerçekleştirilen tedavi yöntemlerinin en etkilisi olan kök hücre naklinin ardından duygularını paylaşan Söylemez, “Uzun bir süreçte rahatsızlığım için çok farklı tedavi yöntemleri uygulandı. Ancak, ağrılarım bir türlü kesilmedi ve dizimi etkili bir biçimde kullanamadığım için profesyonel futbol hayatım etkilenmeye başladı. Uzun araştırmalarım ve aldığım öneriler sonucunda Doç.Dr.Semih Akkaya’ya ulaştım ve rahatsızlığımın kesin bir şekilde çözülmesi için kendisinden yardım istedim. Sağlığıma kavuştuğum ve yeniden futbol oynayacağım için çok mutluyum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı