REKLAMI GEÇ

Tekden’de 6 ayda 2.5 ton verildi

Tekden’de 6 ayda 2.5 ton verildi

Tekden Hastanesi Beslenme ve Diyet Polikliniği’nde Diyetisyen Meryem Güç tarafından takibi yapılan 800 tane kilo verme isteği olan hasta, toplamda 2,5 ton kilo vererek sağlıklı yaşama merhaba dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2017 Salı, 09:33

Kilo verme isteği olan ancak harekete geçememiş diğer hastaları da motive etmek için 6 aylık süreçte 800 hastasının takibini ilk günden bu yana kayıt altında tutan Diyetisyen Meryem Güç, yaklaşık 4 senedir hizmet verdiği Tekden çatısı altında diyet polikliniği olarak büyük başarılara imza attıklarını söyledi.

“AÇ KALMA DURUMU OLMADIĞI HALDE NEDEN DİYETE ÖN YARGI VAR”
Dyt Meryem Güç “Kilo verme isteği olan hastalarım kapıdan içeri girdiği andan itibaren ilk etapta diyet programlarına karşı ön yargılı davranıyorlar. Ancak hastalarım özel uyguladığım diyet listesi ve düzenli kontroller ile aç kalmadan ve sıkılmadan istediğimiz sonuca ulaştı” diye konuştu.

Güç, “Diyet yaptıkları süre zarfında istedikleri her an hem bana kişisel telefonumdan hem de hastaneyi arayarak merak ettiklerini rahatlıkla danışabildiler. Onlarla sıkıcı bir diyet programı geçirmek yerine eğlenceli ve yapıcı bir tutum sergileyerek sonuca ulaştık. Şuan kilo veremeyeceğini bile düşünen hastalarımın istediği kiloyu elde ettikten sonra yaşadığı mutluluk benim için birçok şeyden daha değerli. Yeter ki hedef belirleyelim ve hep beraber sonuca odaklanalım. Başarı zaten kendiliğinden geliyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı