REKLAMI GEÇ

Op. Dr. Aydın Keskin Tekden’de

Op. Dr. Aydın Keskin Tekden’de

Sağlık alanında hayata geçirdiği örnek projeleri ile Türkiye’nin sayılı sağlık kuruluşlarından olan Tekden Sağlık Grubu, yeni atılımları ile gelişmeye devam ediyor. Genel Cerrahi Uzmanı OP. Dr. Aydın Keskin, Tekden Ailesi’ne katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2017 Salı, 16:04

15 yıldır nitelikli hizmetleri ve uzman hekimleri ile EGE Bölgesi’nin sağlık taleplerini karşılayan Denizli Tekden Hastanesi, bünyesine kattığı deneyimli isimlerle gücüne güç katmaya devam ediyor.

Hastane, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aydın Keskin’i kadrosuna dahil ederek Genel Cerrahi Bölümü’ne taze kan getirdi. Uzun yıllardır Tekden çatısı altında görev yapan Op. Dr. Mehmet Tekin ile koordineli bir performans gösterecek olan Op. Dr. Aydın Keskin, obezite cerrahisinde edindiği tecrübeleri Tekden Hastanesi’nde uygulamaya devam edecek.

TEKDEN HASTANESİ OBEZİTE CERRAHİSİ’NDE BÖLGENİN MERKEZİ
Tekden Hastanesi’nin bölgede verdiği sağlık hizmetlerini çok iyi bildiğini ve Tekden ailesine katıldığı için son derece mutlu olduğunu söyleyen Op.Dr.Aydın Keskin, “Uzun yıllardır kamu hastanelerinde hizmet ettim. Tekden’de göreve yeni başlamak mesleğime ayrı bir değer, ayrı bir heyecan kattı. Uzun yıllardır obezite cerrahisinde gösterdiğimiz başarılı çalışmalarımız Tekden Hastanesi’nde de aralıksız devam edecektir. Önemli operasyonları ile Türkiye’de adından söz ettiren Tekden Hastanesi, bizlerin uygulayacağı önemli vakalarla da başarısını devam ettirecektir” dedi.

LAPAROSKOPİK AMELİYATLARLA KISA SÜREDE İYİLEŞME
Obezite cerrahisi dışında, tiroid, meme, yemek borusu, mide, kolon, rektum, anüs hastalıklarının tanı, tedavi ve takibi, karaciğer kistleri ve tümörleri, safra kesesi ve safra yolları hastalıkları, fıtık ameliyatları gibi daha birçok önemli cerrahi operasyonları hayata geçireceklerini söyleyen Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aydın Keskin, laparoskopik (kapalı) yöntem ameliyatlarla da hastaların konforlu ve kısa süreli iyileşmelerini sağlayabileceklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı