REKLAMI GEÇ

Bir günlüğüne doktor oldular

Bir günlüğüne doktor oldular

Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde gelenek bozulmadı ve her yıl olduğu gibi bu 23 Nisan’da da çocuklar bir günlüğüne doktor oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2017 Cumartesi, 13:04

Organik Eller Koleji öğrencilerinden Emrullah Mert Büyükdağ Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat’ın makamına otururken, Kayra Iştın isimli öğrenci ise Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık’ın görevini devraldı, hastanenin 1 günlük işleyişini takip etti. Tekden Hastanesi Başhemşiresi Tijen Kurt ile birlikte servisleri gezen minikler hastaların durumları hakkında bilgiler edinmeyi ihmal etmedi.

Başhekim Uz. Dr. Yusuf Polat ve Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık’a çiçek takdim eden 23 Nisan çocukları, görevleri hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.

Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olduğunun altını çizerek, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın; toplumumuzun her alanındaki atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, vicdanlı ve düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir. Bir çocuk bir milletin kaderini değiştirir. Çocukların yetiştirilmesi ve işlenmesinde bizlere çok önemli görevler düşmektedir. Bu anlamda Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanımız Op. Dr. Kemal Tekden’in genel başkanlığını yürüttüğü Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı’nın (TÜZDEV)’in faaliyetleri ülkemiz adına güzel işler gerçekleştirmektedir. ‘yerüstü hazinemiz’ olan üstün zekâlılar ve ailelerine yönelik yürüttüğümüz çalışmalar ülkemizin önünü açabilecek büyük bir güç kaynağı sağlamaktadır. Bu çocuklar güzel Türkiye’mizin geleceğidir, dolayısıyla fark edilmeleri ve uygun şartlarda yetiştirilmeleri gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ise 23 Nisan’ın geleceğe en güzel yatırım ve kazanç olan çocuklara ait bir gün olduğunu belirterek, “Bizler için bu günün anlam ve manası çok değerlidir. Bu güzel günde tüm dünya çocukları barış ve huzurun öncüsü olacaktır. Çocuklarımız ilerde vatanı için kök salacak koca bir çınar olacaklar ve bu ülkenin umudu olacaklar. Bugün bizleri ziyarete gelmeleri onların gelecek ile ilgili hedeflerinde ayrı bir umuyorum ki ayrı bir heves oluşturmuştur. Bu vesileyle sevgili çocuklarımıza, dünya üzerindeki ilk ve tek bayramların da neşeli, sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu bir hayat diler, aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretlerinin ardından Tekden Hastanesi’nin Çocuk Polikliniği’nde çocuk hastalar ve aileleri için oluşturduğu 23 Nisan Hatıra fonunun önünde hatıra fotoğrafı çektiren Organik Eller Koleji öğretmenleri ve öğrencileri hastane yönetimine teşekkür ettiler.

Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tekden Hastanesi’ni ziyaret ettiklerini söyleyen Derya Sümra Çelik, makam koltuklarını öğrencilerine teslim eden hastane yöneticilerine teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı