REKLAMI GEÇ

Tekden Hastanesi; “Başkanın hastanede kalp krizi geçirmesi büyük şans”

Tekden Hastanesi; “Başkanın hastanede kalp krizi geçirmesi büyük şans”

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın eşi Sema Akcan’ı sağlık kontrolü için götürdüğü Özel Tekden Hastanesi’nde baygınlık geçirip, anjio olmasının nedeninin stres olduğu açıklandı. Özel Tekden Hastanesi Müdürü Cemal Işık, “Yoğun tempoda Fethi Akcan’ın kalbi yorulmuş. Tam teşekküllü hastanede kalp krizi geçirmesi büyük şans” derken, bugün saat 09.00’da taburcu olan Akcan ise, “Sağlık durumum gayet iyi. Rahatsızlığımdan dolayı hastaneye akın eden hemşehrilerim bana büyük güç verdi” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2017 Cuma, 09:45

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, dün öğle saatlerinde eşi Sema Akcan’ı sağlık kontrolü için Özel Tekden Hastanesi’ne götürdü. Burada aniden rahatsızlanan Akcan baygınlık geçirdi. Kalbine giden damarlarda tıkanıklık tespit edildi ve anjio oldu. Başkan Akcan, bugün sabah saat 09.00’da taburcu oldu.

Özel Tekden Hastanesi Müdürü Cemal Işık, Başkan Fethi Akcan’ın rahatsızlığının asıl nedeninin stres ve strese bağlı kalp yorgunluğu olduğunu söyledi. Işık, “Başkan Akcan’ın kalbi yorulmuş. Tam donanımlı hastanede rahatsızlık geçirmesi büyük şans. Erken tanı çok önemli. Akcan, tam donanımlı bir hastanede rahatsızlık geçirmese, büyük talihsizlik yaşayabilirdi. Başkanlar ve siyasetçiler genel de çok yoğun tempoda çalışıyor. Kendilerine fazla zaman ayırmıyorlar. Yoğun tempo ve stres, bu tür rahatsızlıklara neden olabiliyor. Siyasetçiler seçimi kazanabilirler ama dikkat etmezler ise sağlıklarını kaybederler” dedi.

ÇAL, HASTANEYE AKTI
Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın rahatsızlanıp operasyon geçirmesinin ilk haberini denizlihaber.com okurlarına duyurdu. Haberin sitemizde yer almasının ardından Çallılar, Özel Tekden Hastanesi’nin yolunu tuttu. Hastane Çal akınına uğradı. Bir süre Çal’daki evinde dinlenecek olan Fethi Akcan, “Allah’a şükrediyorum. Daha kötü bir talihsizlik yaşayabilirdik. Rahatsızlığımdan sonra hastaneye akın eden hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı