REKLAMI GEÇ

Tıp Bayramı’nda Marla’da buluştular

Tıp Bayramı’nda Marla’da buluştular

Özel Denizli Tekden Hastanesi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastanede hizmet veren hekimleri ve aileleriniMarla Restoran’da bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mart 2017 Cumartesi, 12:20

Hastane Başhekimi Uz. Dr.Y usuf Polat ve Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık’ın ev sahipliği yaptığı gecede, Denizlililerin yakından tanığı Ozanca hekimler ile birlikte birbirinden güzel türküler söyledi. Başhekim Uz. Dr.Y usuf Polat ve Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık da söylediği türkülerle geceye renk kattılar.
Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Kemal Tekden’in Kayseri’den bağlandığı ve hekimlerin gününü kutladığı video görüntüsü ile başlayan gecede,hastane hekimlerinin ‘en’ leri seçildi ve uzun süredir Tekden Hastanesi çatısı altında hizmet veren hekimlere hediyeler takdim edildi.
Artık mesai arkadaşlığından ziyade tam bir aile gibi olduklarını dile getiren Başhekim Uz.Dr.Yusuf Polat ise yaptığı konuşmada tüm hekimlere ‘derttaşlarım, dostlarım’ diye hitap ederek her birini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Gecenin sonunda tüm hekimler günlerini kutlamak için böyle bir gece düzenleyen Tekden Hastanesi yönetimine teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı