REKLAMI GEÇ

En ileri teknoloji ve en iyi uzmanla estetik

En ileri teknoloji ve en iyi uzmanla estetik

ER-PA Özel Denizli Sağlık Hastanesi, birçok üniversite hastanesinde bile bulunmayan Lipoliz cihazı ve dünyada ilk kez çift kol ve çift bacak nakli yapan ekibin içinde yer alan Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Ebru Yörük’ü de kadrosuna katarak, estetik alanında hizmet vermeye başladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2014 Perşembe, 13:00

ER-PA Özel Denizli Sağlık Hastanesi’nin uzman kadrosuna bir isim daha eklendi. Cilt bakımı, meme estetiği ve lazer tedavisi alanında uzmanlaşan Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ebru Yörük, ER-PA Özel Denizli Sağlık Hastanesi’nde hizmet vermeye başladı. Op. Dr. Yörük, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde dünyada bir ilk olan çift kol ve çift bacak nakli yapan doktor ekibin içerisinde yer aldı.


BU CİHAZ BİRÇOK ÜNİVERSİTEDE YOK!

icER-PA Özel Denizli Sağlık Hastanesi’nin uzman kadrosuna katılan Op. Dr. Ebru Yörük, 1 aydır hizmet veriyor. ER-PA Özel Denizli Sağlık Hastanesi’nde artık her türlü plastik ve estetik cerrahi uygulamasının mümkün olduğunu belirten Op. Dr. Yörük, hastane yönetiminin de kendisine her türlü teknik olanakları sunduğunu ifade etti. Op. Dr. Yörük, “Buraya Osmaniye’den geldim. Orada çok fazla ameliyat yapıyordum. ER-PA Özel Denizli Sağlık Hastanesi bence kent için çok büyük bir şans. Rıdvan Erdemir hocamız ciddi anlamda ekipman desteği sağladı. Hacettepe Üniversitesi ile birlikte Lazer Lipoliz cihazını aynı anda Denizli’ye kazandırdı. Buradaki tıbbi ekipman ve olanaklar birçok üniversite hastanesinde yok” dedi.

LAZER LİPOLİZ NE FAYDA SAĞLIYOR?
Lazer Lipoliz’in hastaya tedavi anında kolaylıklar sağladığını dile getiren Op.Dr. Yörük,“Lipoliz’in normal Liposuction’dan bir farkı yok, ancak üstünlüğü var. Hastalarımızın geçirdiği operasyon ardından iyileşme sürecinde kolaylıklar sağlıyor. Liposuction, yaptığımızda deri sıkıntıları yaşıyorduk. Artık lazer kullandığımız için sıkıntımız olmuyor. Çünkü deri gerilerek iyileşiyor. Daha kolay işlem yapıyorsunuz. Hasta aynı gün içinde ayağa kalkıyor. Daha az ödemi, daha az morluğu oluyor. Işınlarla hastaya tedavi uyguladığımız için kısa sürede iş hayatına dönebiliyor. Bunlar hem hekim, hem de hasta için önemli avantajlar” dedi.

LAZER AMELİYAT İLE KANAMAYA SON
Lazer Lipoliz ile liposuction ameliyatında yaşanabilen kan kaybının azaldığını vurgulayan Op. Dr. Yörük, “Bölgesel açıdan Türk kadını ve erkeğinde basen ve karın bölgesinde uygulamalarda bulunuyoruz. Denizli’de başladığım zaman diliminde bütün bir bacakta işlem yaptım. Tüm bacak içi, dışı, arka bölge, ayak bileklerinde yaptığım işlemlerde çok güzel sonuçlar elde ettik. Cildi işin içine kattığımız için ameliyat süresini çok fazla uzatmıyor ve kan kaybını azaltıyor. Hastanın ameliyat içinde belli miktar kanaması oluyordu ancak lazer sayesinde bu durum azalmış oldu. Çünkü saf yağ öldürerek incelme ameliyat sonrasında da devam ediyor” diye konuştu.

DÜZENLİ CİLT BAKIMI ŞART
Herkesin düzenli cilt bakımı yapması gerektiğini vurgulayan Op.Dr. Yörük, “Yüz dahil olmak üzere her cilt bakımı özel ilgi alanım. Düzenli bakım bizim işimizi de kolaylaşıyor. Hasta kendine bakmıyorsa, bizim yapabileceklerimiz de sınırlı oluyor” dedi.

Yaz aylarında ciltte oluşan sorunların çözümünün de mümkün olduğunu belirten Op.Dr. Yörük, güneş kremi cilt için çok önemli. Mevsim geçişlerinde cildin ani bir değişime uğramaması için yaz ayı içerisinde cilt bakımının büyük önem taşıdığını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı