REKLAMI GEÇ

Filipinli Animah’a Tekden’de ameliyat

Filipinli Animah’a Tekden’de ameliyat

Eğitimi için iki yıldır Denizli’de yaşayan Filipinli Animah Gunda, Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde geçirdiği tıbbi operasyonla sağlığına kavuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2016 Cumartesi, 15:38

Annesi küçük yaşlardayken, babası kısa bir süre önce vefat eden ve eğitim için iki yıldır Denizli’de bulunan Animah Gunda, ders çalıştığı sırada rahatsızlandı. Karın ağrısı şikayetiyle Özel Denizli Tekden Hastanesi’ne gelen genç kızın tetkikleri yapıldı ve apandisit ameliyatı olması gerektiğine karar verildi.

“Ağrılarımdan bir an önce kurtulmak istiyorum” diyen Gunda’nın onayından sonra ameliyat Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Tekin başkanlığındaki ekip tarafından gerçekleştirildi. Sağlığına kavuşan Gunda, Dr. Tekin ve hastane personeline teşekkür etti.

“APANDİSİT BASİT AMA GEÇ KALINIRSA ÖLÜMCÜL”
Op. Dr. Mehmet Tekin, apandisitin zamanında doktora başvurulduğunda basit ama geç kalındığında ölümcül bir rahatsızlık olduğunu belirterek, “Doktora başvurmakta geciken veya ağrı kesicilerle durumu geçiştirmeye çalışan hastalarda apandisit patlaması olabilir. Apandisitin şikayetlerinden en önemlisi karın ağrısıdır. Apandisit şüphesi olan durumlarda belirti ve bulguların göz ardı edilmesi veya ilaçlarla geçiştirilmesi tehlikelidir. Saatler içinde mutlaka bir genel cerrahi uzmanına başvurulması gereklidir. Ayrıca özellikle karın sağ alt tarafta ciddi derecede ağrınız var ve sebebi konusunda önceden kesin bir teşhis konulmamışsa genel cerrahi uzmanına danışmadan ağrı kesici almayınız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı