REKLAMI GEÇ

Geldiğinde sadece 750 gramdı

Geldiğinde sadece 750 gramdı

Aydın’da bir hastanede 750 gram olarak dünyaya gelen Elif Naz Bebek, Tekden Hastanesi yenidoğan yoğum bakım servisinde gördüğü 3,5 aylık tedavinin ardından sağlığına kavuşarak taburcu edildi.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2014 Perşembe, 17:08

Aydın’ın Sultanhisar İlçesi Malgaçemir Köyü’nde yaşayan 28 yaşındaki Elvan Soyyer hamileliğinin 24. haftasında sancılarının artmasıyla hastaneye kaldırıldı. Elvan Soyyer, 4 Kasım 2013’te Aydın’da normal doğumla 750 gr. ağırlığında Elif Naz bebeği dünyaya getirdi.

Erken doğum nedeniyle tedavi görmesi gereken Elif Naz, Denizli’ye Tekden Hastanesi yenidoğan yoğun bakım ünitesine getirilerek tedavi altına alındı. Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanları Uz. Dr. Ayşe Yiğit Keskin ve Uz. Dr. Murat İnan kontrolünde devam eden tedavi süreci, 3,5 ay sürdü. Elif Naz bebek 2330 gr. Ağırlığa ulaşınca sağlıklı olarak taburcu edildi.

Aydın’da çiftçilik yaparak geçimlerini sağlayan Serkan Soyyer (34) ve Elvan Soyyer (28) bebeklerinin sağlıklı olarak taburcu eden doktorlara ve hemşirelere teşekkür etti.

Elvan Soyyer duygularını, “Bir gazetede erken doğan bir bebeğin sağlığına kavuştuğu haberi beni de ümitlendirmişti. Aynı duyguyu bana da yaşattıkları için Tekden Hastanesi’ne çok teşekkür ediyorum. Özellikle çocuk doktorlarımız bizimle birebir çok ilgilendiler. Hemşirelerimiz de sürekli destek oldular. Erken doğum yapan diğer annelere de ben ve Elif Naz ümit olacağımız için çok mutluyuz” sözleriyle dile getirdi.

Yorumlar

ibrahim   -  Bağlantı 20 Şubat 2014, 23:12

Murat hocamızı çok seviyoruz.bize de çok emeği geçti Allah kendisinden razı olsun…..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı