REKLAMI GEÇ

Gürcistanlı Doktor Ana Dvalishvili Gözakademi’ye hayran kaldı

Gürcistanlı Doktor Ana Dvalishvili Gözakademi’ye hayran kaldı

Termal Sağlık Turizmi Kapsamında gerçekleştirilen etkinliklere katılmak üzere 20-24 Eylül 2017 tarihleri arasında Denizli’ye gelen Gürcistanlı Doktor Ana Dvalishvili, Gözakadami Hastanesi’ni de ziyaret etmesiyle hayatı değişti. Gözakademi’ye hayran kalan ve kendisine idol olarak hastanenin uzmanlarını seçen Dr. Ana Dvalishvili, deneyimlerini artırmak ve mesleki gelişimini sürdürmek için operasyonları ve uygulanan tedavileri takip etmeye başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2018 Pazartesi, 11:25

Özel Gözakademi Hastanesi, uyguladığı tedaviler, kullandığı teknolojinin son ürünü teçhizatlar ile yalnızca hastalarına değil, bu alanda kendilerini geliştirmek isteyen doktorlara da umut olmaya devam ediyor.

Bu doktorlardan biri de 20-24 Eylül 2017 tarihleri arasında Denizli’de gerçekleştirilen Termal Sağlık Turizmi Zirvesi’ne katılan Gürcistanlı Dr. Ana Dvalishvili.

GÜRCİSTANLI DOKTORUN YOLU DENİZLİ’YE DÜŞTÜ
Özel Gözakademi Hastanesi’nin, Gürcistan’da THTC ile birlikte katıldığı workshop’ta bir doktor Ana Dvalishvili’yi önerdi. Dr. Dvalishvili email yoluyla Gözakademi Hastanesi yetkilileri ile bağlantıya geçti, Gözakadami Hastanesi de Ana Dvalishvili ile birlikte 2 Gürcü doktoru daha Termal Turizm Kongresi’ne davet etti.

4 gün süren Termal Sağlık Turizmi Zirvesi’nde yer alan Dr. Ana Dvalishvili’nin yolu Özel Gözakademi Hastanesi’ne düştü ve hayatı değişti. Henüz 3 yıllık doktor olan Ana Dvalishvili, Özel Gözakademi Hastanesi’nde verilen sağlık hizmeti ve operasyonlarda elde edilen başarılara hayran kaldı, kendisine idol olarak da Gözakademi uzmanlarını seçti.

OPERASYONLARI İZLEMEYE BAŞLADI
Yapılan ikili görüşmelerin ardından 3 ayın sonunda Dr.Ana Dvalishvili’nin Özel Gözakademi Hastanesi’nde operasyonları izleme ve muayenelere katılmasına onay verildi. Denizli’de ikamet etmeye başlayan ve 3.5 ay gerçekleştirilen operasyonları izleyen, muayenelere katılan Dr.Ana Dvalishvili, kendini kısa süre içinde geliştirdi, yeni deneyimler ve tecrübeler elde etti.

ÇABASIYLA TAKDİR TOPLADI
Göz sağlığı alanında henüz yeni bir hekim olmasına rağmen ortaya koyduğu öğrenme çabasıyla Özel Gözakademi Hastanesi uzmanlarının da takdirini kazananDr.Ana Dvalishvili, henüz 27 yaşında. 2015 yılında Tiflis Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr.Dvalishvili, yüksek lisansını Belarus Tıp Akademisi’nde tamamladı. Uzmanlık alanı olarak göz hastalıklarını seçen Dr.Ana Dvalishvili, Avrupa Glokom Topluluğu’nda gözlemci olarak eğitim alacak. Dr.Dvalishvili bunun yanı sıra Avrupa Katarakt ve Refraktif Cerrahlar Topluluğu ile Harvard Tıp Fakültesi’nde glokom alanında gözlemci olarak eğitimlerini sürdürecek.

Ülkesinde Minsk Merkez Devlet Hastanesi’nde 2015-2017 yılları arasında iki yıl görev yapan Dr.Ana Dvalishvili’nin mesleki gelişimi Özel Gözakademi Hastanesi’nde elde ettiği deneyimler ile daha da arttı.

“GÖZAKADEMİ’DE BULUNMAKTAN MUTLUYUM”
Özel Gözakademi Hastanesi ile ilgili düşüncelerini paylaşan Dr.Ana Dvalishvili, burada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Özel Gözakademi Hastanesi’nin yüksek standartlarda göz sağlığı hizmeti veren donanımlı bir hastane olduğunu belirten Dr.Ana Dvalishvili, “Göz sağlığı hizmeti burada alanlarında en iyi olan doktorlar tarafından, Dünya standartlarında uygulanıyor. Mikro cerrahi ve lazerde son teknoloji ekipmanlara sahipler. Burada bulunduğum süre içinde çok önemli kazanımlar elde ettim. Bana gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Gözakademi Ailesi’ne çok teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı