REKLAMI GEÇ

Kadınları en mutlu eden operasyon: Meme estetiği

Kadınları en mutlu eden operasyon: Meme estetiği

Özel Denizli Tekden Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Onur Saka, göğüs güzelliğinin kadınlar için en önemli estetik kriterlerinden birisi olduğunu belirterek, meme estetiğinin kadınları en mutlu eden operasyon olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2016 Salı, 08:30

Özel Denizli Tekden Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Onur Saka ile meme denizli-tekden-hastanesi-meme-estetigi-kadinlare-mutlu-ediyor-1estetiği ve bu alanda yapılan operasyonlar hakkında konuştuk. Meme estetiği ve operasyon özellikleriyle ilgili ayrıntılı bilgiler veren Op. Dr. Saka, kadınlara estetik konularında özel bilgiler aktardı.

Denizlihaber.com: Meme estetiği dediğimizde bu operasyonlar hangi işlemleri içeriyor?
Op. Dr. Onur Saka: Meme estetiği ameliyatları kadınları en mutlu eden estetik operasyonların başında geliyor. Bu operasyonlar ile meme büyütme, meme küçültme, meme kaldırma ya da yeniden yapılandırma gibi göğüslerdeki bütün estetik sorunlar günümüz teknikleri ile kolaylıkla giderilebiliyor. Örneğin, meme büyütme, doğal meme dokusu az ve küçük göğüslü kadınlara yapılır. Meme küçültme ile fazla dokuların çıkarılması ve meme ucunun yukarı taşınması sağlanır. Meme dikleştirme ile şekli bozularak sarkan göğüsler dikleştirilir. Memenin yeniden yapılandırılması ise meme kanseri tedavisinde memenin alınması gibi durumlarda uygulanır.

“EN SIK MEME BÜYÜTME ESTETİĞİ TALEP EDİLİYOR”
Denizlihaber.com: En çok hangi meme ameliyatı talep ediliyor?
Op. Dr. Onur Saka: “Meme büyütme estetiği en çok talep edilen göğüs estetiği operasyonudur. Meme büyütme estetiği genellikle implant kullanılarak gerçekleştirilir. Meme dokusuna en yakın hissi veren silikon implantlar günümüzde daha fazla tercih edilir. Var olan meme dokusuna, kişinin genel vücut yapısına uygun şekilde kas altı ya da kas üstüne yerleştirilen implantlarda kesi izleri memenin doğal kıvrımlarına gizlenir. Operasyondan sonra göğüslerde görünen bir iz kalmamasına özellikle dikkat edilir. Meme büyütme estetiği memenin fonksiyonel yapısına zarar vermez. Memenin boyutu kişinin vücuduyla uyumlu olacak ve doğal bir görünüm sağlayacak oranda büyütülür.

denizli-tekden-hastanesi-meme-estetigi-kadinlare-mutlu-ediyor-2OPERESYONLARIN İŞLEVE ETKİSİ
Denizlihaber.com: Meme estetiğinde göğüslerin işlevinin zarar görme durumu olabilir mi?
Op. Dr. Onur Saka: Meme büyütme operasyonları memenin süt verme işlevine zarar vermeden gerçekleştirilir, ancak meme küçültme işlemlerinde hastalar %10-15 arasında değişen oranlarda emziremeyebilirler. Meme büyütme ameliyatı ortalama 1-1,5 saat, küçültme ya da dikleştirme ameliyatları ortalama 2 ile 3 saat civarında sürer. Hastalar ameliyat sonrası 1 geceyi hastanede geçirir, ertesi sabah evlerine gidebilirler. Operasyonlar genel anestezi altında gerçekleştirilir.

İLETİŞİM İÇİN
444 555 6
Adres : Murat Dede Mahallesi Karcı Yolu Caddesi 29 Ekim Bulvarı No: 57 / DENİZLİ
Telefon :0258 241 33 30
www.tekdenhastaneleri.com
facebook.com/TekdenDenizliHastanesi
twitter.com/tekdendenizlih
instagram.com/tekdendenizlih/

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı