REKLAMI GEÇ

Mediklinik’ten Yörüklere indirimli sağlık hizmeti

Mediklinik’ten Yörüklere indirimli sağlık hizmeti

Mediklinik Hastanesi ile Denizli Yörükler Derneği arasında indirim protokolü imzalandı. Protokol ile dernek üyeleri Mediklinik Hastanesi’nden muayenede yüzde 30, diğer sağlık hizmetlerinden de yüzde 20 indirimle yararlanabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2017 Çarşamba, 15:45

Mediklinik Hastanesi ile Denizli Yörükler Derneği arasında gerçekleştirilen protokol törenine Denizli Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Ceylan, Yönetim Kurulu Üyesi İskender Doğan, Mediklinik Hastanesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumluları Eda Urhan ile Hatimet Tirelioğulu katıldı.

İmzalanan protokol çerçevesinde hastane hizmetlerinden indirimli olarak dernek üyeleri ve birinci derecede yakınları yararlanabilecek.

Denizli Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Ceylan, dernek olarak üyelere yönelik çalışmalara devam ettiklerini belirterek, Mediklinik ile yaptıkları özel anlaşmadan üyelerin büyük yarar göreceğini söyledi.

Mediklinik Hastanesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Eda Urhan ise Denizli’nin önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan Denizli Yörükler Derneği ile birlikte çalışmaktan duydukları mutluluğu ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı