REKLAMI GEÇ

Odak Hastanesi açıldı

Odak Hastanesi açıldı

Denizli’de 2006 yılında hizmet vermeye başlayan Odak Tıp Merkezi hastane oldu. Oto Santral Garajı karşısındaki yeni binasında hizmet vermeye başlayan 13 katlı Odak Hastanesi’nin 105 yatak kapasitesi bulunuyor. Birçok uzmanlık alanında polikliniklerin bulunduğu hastanede obezite ameliyatları da yapılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2014 Çarşamba, 11:25

Odak Hastanesi’nin tanıtımı düzenlenen basın toplantısıyla yapıldı. Ota Santral Garajı karşısında 13 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen hastanede, 13 katlı ve 105 yatak kapasiteli. Odak Hastanesi’nin 2 kapalı otoparkı da bulunuyor. 

ic-1

Hastanede, acil tıp, biyokimya, radyoloji, ortopedi, nöroloji, kulak-burun-boğaz, üroloji, dahiliye, genel cerrahi, ağrı, kardiyoloji, göz hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, beyin ve sinir cerrahisi, çocuk hastalıkları ve çocuk cerrahisi, göğüs hastalıkları dallarında poliklinik hizmetleri veriliyor. Yakın zamanda cildiye ve fizik tedavi üniteleri de hizmete girecek.

ic-2

OBEZİTE AMELİYATLARI YAPILIYOR
Odak Hastanesi Başhekimi Dr. Belkıs Sınık, 5 ameliyathane, 11 yataklı büyük yoğun bakım ve 13 yataklı yenidoğan yoğun bakım ünitesini de bünyesinde bulunduran hastanenin, gerek uzman kadroları, gerekse üstün teknolojik donanımı ile Denizli’nin hizmetinde olduğunu söyledi. Sınık, “Özellikle obezite ameliyatlarına başlamış bulunmaktayız. Ayrıca ağrı konusunda, gerek ağrısız doğum, gerekse ameliyat sonrası ağrının rahatlatılması, eklem ağrıları gibi her türlü ağrının giderilmesi girişimleri hastanemizde başarıyla yapılmaktadır” dedi.

ic-3

Artık sağlıkta otelcilik hizmetlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Başhekim Sınık, “Bizde sadece sağlık hizmeti değil, otelcilik dediğimiz hastanın yatışından çıkışına kadar, her türlü hizmeti hastalarımıza en iyi şekilde vermekteyiz. Anayol üzerinde olduğumuz için hastalarımızın mağdur olabileceğini düşünerek, Odak Hastanesi önünden kalkıp Sümerpark ve karşısındaki dolmuş durakları, Babadağlılar İşhanı, Ulu Cami ve Otogar önünden dönen bir servis hizmeti başlatmış bulunmaktayız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı