REKLAMI GEÇ

Özel Cerrahi Hastanesi “İletişim Ekibi” oluşturuldu

Özel Cerrahi Hastanesi “İletişim Ekibi” oluşturuldu

Denizli’de 8 yıldan beri sağlık hizmeti veren Özel Cerrahi Hastanesi bünyesinde oluşturulan 6 kişilik Kurumsal İletişim Ekibi, düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla biraraya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2015 Cumartesi, 13:05

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kurumsal İletişim Ekibi, Marla’da verilen kahvaltıda, Denizli’deki yazılı ve görsel medya temsilcileri ile biraraya geldi. Toplantıya, Cerrahi Hastanesi İşletme Müdürü Hakan Şentürk, İş ve Proje Geliştirme Müdürü Işıner Satoğlu, Kurumsal Pazarlama Yöneticisi Hafize Uşak, Saha Operasyon Uzmanı Mustafa Köseoğlu, Dijital Pazarlama ve Tasarım Uzmanı Oğuzhan Kaytaz ile Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Şule Akan katıldı.

Özel Cerrahi Hastanesi’nin, 8 yıldan beri branşında uzman hekimlerle sağlık hizmeti verdiğini söyleyen Hastane İşletme Müdürü Hakan Şentürk, “Yeniden yapılandırdığımız Kurumsal İletişim ekibimiz ile Denizli halkı ve basın kuruluşları ile daha güçlü iletişim içerisinde olmayı hedefliyoruz” dedi.

“SAĞLIK TURİZMİ İLE İLGİLİ ALT YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin “Türkiye’ye sağlık turizmi için charter uçuşla gelen hastaların ulaşım masraflarının devlet tarafından karşılanacak” açıklamasını anımsatan Şentürk, “Hastane bünyesinde uluslararası sağlık birimimiz var. Ancak, yurt dışından hasta çağrımız olmadı. Bununla ilgili alt yapı çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.
.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı