REKLAMI GEÇ

Özel Denipol Hastanesi açıldı

Özel Denipol Hastanesi açıldı

Sağlık alanında yapılan yatırımlarla bir sağlık üssü haline gelen Denizli, tüm bölgenin ihtiyacını karşılamaya katkı sağlayacak teknolojik alt yapı ile donatılmış yeni bir sağlık kurumuna kavuştu. Merkezefendi’nin 29 Ekim Bulvarı’nda iki yıl önce temelleri atılan Özel Denipol Hastanesi hizmete açılarak hasta kabulüne başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Aralık 2017 Cumartesi, 15:15

Önemli bir kavşak noktasında bulunan Denizli, son yıllarda sağlık yatırımları ile dikkat çeken iller arasında yer alıyor. Bir sağlık üssü haline gelen Denizli’de sağlık sektörünün merkezi olmaya aday bölgesinde çağın gereklerine ve tüm sağlık hizmetlerine uygun donanım ile projelendirilen Özel Denipol Hastanesi’nin temelleri de bundan iki yıl önce atılmıştı. Özel Denipol Hastanesi, Merkezefendi’nin 29 Ekim Bulvarı’ndaki yeni hastane binasında hasta kabulüne başladı.

Denipol Ailesi olarak tüm bölge insanlarına modern, sıcak, huzur dolu yeni yuvamızın kapılarını açmanın heyecanı içinde olduklarını belirten Özel Denipol Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Uğur Kulalı, öncelikli amaçlarının tüm insanlığın başta koruyucu sağlık hizmetleri olmak üzere tedavi edici hizmetlerden çağa uygun, güler yüzlü, hastayı anlayan, kişiye özel bir şekilde yararlanmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

Op. Dr. Uğur Kulalı, “Biz işe Denizli’ye ve çevresine yıllardır sağlık sektöründe hizmet vermiş, tecrübeli, gelişmeleri takip eden, dürüstlüğü ve insanlara hizmeti ana amaç sayan doktorları bir araya getirerek başladık. Teknolojiyi takip eden cihazlarımızla, geniş ferah odalarımızla, tüm bölgenin ihtiyacını karşılamaya katkı sağlayacak yetişkin ve yenidoğan yoğun bakım ünitelerimizle, ameliyatların sağlıklı şekilde yapılmasını sağlayan ameliyathanelerimizle, incelemeye ve erken tanıya imkan veren radyoloji ve görüntüleme cihazlarıyla, mutlu bireylerin mutlu toplumların temeli olduğunu bilerek hizmet vermeye hazırız. Denipol Hastanesi bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar

Akif Dinçer   -  Bağlantı 3 Nisan 2018, 00:32

Allah yolumuzu düşürmesin düşse bile içimizin rahat edeceği bir yer denizlimize hayırlı uğurlu olsun.

Ahmet Keskin   -  Bağlantı 9 Aralık 2017, 18:25

İlimize hayırlı olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı