REKLAMI GEÇ

Romatizma ağrılarına “Hilterapia” ile son verin

Romatizma ağrılarına “Hilterapia” ile son verin

Beliniz, sırtınız, dizleriniz mi ağrıyor? Kas ve iskelet sisteminizdeki ağrılar hayatınızı cehenneme mi çeviriyor? Topuk dikeninin ağrısını ta içinizde mi hissediyorsunuz? O zaman, FİZYORAD Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi uzmanlarının bu sözlerine kulak verin. Denizli’de yalnızca FİZYORAD’da uygulanan hilterapia yöntemi ile tüm bu şikayetlerden kurtulmanız mümkün. Üstelik bu aşamada işinizden de ayrı kalmayacaksınız.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2016 Salı, 09:29

HİLTERAPİA NEDİR?
FİZYORAD Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve Radyoloji Uzmanı Dr. Savaş Karakoç, ağrı tedavisinde çığır açan hilterapia yöntemini, yüksek yoğunluklu lazer tedavisi olarak özetledi. Denizli’de yalnızca FİZYORAD ’da kullanılan hilterapia cihazının tedavide elde ettiği başarının sırrının ise hiçbir cihazın ulaşamadığı derinliğe dokunabilmesi olduğunu söyledi.

TEDAVİ ETTİĞİ AĞRILAR
Hilterapia yöntemiyle temas edilen ve tedavisi gerçekleştirilen rahatsızlıklar ve ağrıları da anlatan Dr. Karakoç, “Bel-boyun ağrıları (fıtık, kireçlenme), sırt, diz ağrıları (menisküs yırtığı, kireçlenme), cerrahi sonrası geçmeyen her türlü kas-iskelet sistemi ağrıları, epikondilit (tenisçi dirseği), topuk dikeni, fibromiyalji (kas romatizması), lokalize kas ağrıları, eklem zorlanmaları-burkulmalar, omuzun kas sıkışması, kas yırtıkları ve daha pek çok kas-iskelet sistemine bağlı olduğu kanıtlanmış ağrılarda sevindirici sonuçlar alıyoruz” dedi.

TEDAVİ SÜRECİ
Radyoloji Uzmanı Savaş Karakoç, hilterapia ile kişiye göre 15-20 dakikalık seanslarla ağrılarda kalıcı çözüm sağlayabildiklerini belirterek, bunun 6-10 seans arasında tamamlandığını kaydetti.

İŞİNİZDEN DE AYRI KALMIYORSUNUZ
Hayatınızı çekilmez hale getiren ağrılardan kurtulurken yaşamınızda bir değişiklik de yapmanıza gerek yok. Dr. Karakoç, tedavi sürecinin ve etkili iyileşme aşamasının çok kısa sürmesinin, iş yaşamına da olumsuz yansımadığını kaydetti. Dr. Karakoç, “İlk seanstan itibaren ağrılardan büyük oranda kurtulacak, hem sosyal, hem de iş yaşamına ara vermek zorunda kalmayacaksınız” dedi.

FİZYORAD ’A ULAŞMAK İÇİN
FİZYORAD Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ulaşmak için:
Sırakapılar Mahallesi, Yeşilköy Caddesi No: 5/B Merkezefendi-Denizli
Tel: 0 258 264 03 04
Email: info@fizyorad.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı