REKLAMI GEÇ

Saç ekiminde ünü yurt dışına taştı

Saç ekiminde ünü yurt dışına taştı

Denizli’deki Özel Sağlık Hastanesi’nde gerçekleştirdiği başarılı saç ekimi uygulamalarıyla dikkati çeken Dr. Özgür Nalbant’ün ünü sınırlarımızı aştı. Dr. Nalbant’ın ismini duyan Hollandalı Rene Machielse, saç ekimi için Denizli’ye geldi. Kellikten kurtulmanın mutluluğunu yaşayan Machielse, yeni imajıyla ülkesine döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2014 Pazartesi, 19:25

Özellikle erkeklerin en önemli problemlerindendir kellik. Kimi erkeklerin saç dökülmesi ırsidir. Bir diğer ifadeyle, dededen torunlarına geçen, ailesel yatkınlıktan kaynaklanan bir dökülmenin sonucudur. Egzama, sedef ve saçkıran gibi rahatsızlıklar, stres ya da yanlış kozmetik kullanımı da kelliğin nedenlerindendir.

iç2Maddi durumu iyi olan ve kellikten kurtulmak isteyenlerin, son yıllarda saç ekimi uygulamasını benimsedikleri gözlemleniyor. Bu konuda şikayetler yaşansa da başarılı uygulamalarıyla dikkati çeken uzmanlar da var. Bunlardan birisi olan Dr. Özgür Nalbant’ın uygulamaları artık sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da biliniyor.

HOLLANDA’DA 1,5 YIL ÖNCE SAÇ EKİMİ YAPTIRDI, MEMNUN KALMADI
Saç ekimi için Dr. Özgür Nalbant’ı tercih edenler arasına Hollandalı Rene Machielse de katıldı. Birbuçuk yıl önce ülkesinde saç ekimi yaptıran Rene Machielse, bu uygulamadan memnun kalmadı. Hollanda’daki saç ekimi uygulaması sonrasında hayal kırıklığı yaşayan Rene Machielse, Dr. Özgür Nalbant’ın Özel Sağlık Hastanesi’nde saç ekimi yaptığı kişiyi görünce, kellikten kurtulma konusunda bir kez daha umutlandı. Hemen kararını veren Machielse, soluğu Denizli’de aldı.

YÜKSEK ÜCRET ÖDEDİ
Amsterdam’da, çok yüksek ücret ödeyerek yaptırdığı saç ekiminden mutlu olmadığını, saç ekimi konusunda birçok kişinin Türkiye’ye geldiğini belirten Rene Machielse, “İstanbul’u tercih edenler var. Ben Denizli’ye geldim. Dr. Özgür Nalbant’ın saç ekimini saatler süren operasyonla kendisinin yapması, işine verdiği önem ve özenin bir göstergesi. Bu örneğine az rastlanılan bir durum. Çünkü saç ekimi genelde yardımcı personele yaptırılıyor” dedi.

iç1Saç ekimi uygulamasında gösterilen ilgi ve özene teşekkür eden Rene Machielse, ülkesine yeni imajıyla dönerken, “Türkiye’de saç ekimi işlemi çok ileri seviyede. Ülkemde bana saç ekimini soranlara Denizli Özel Sağlık Hastanesi Doktoru Özgür Nalbant’ı tavsiye edeceğim” diye konuştu.


11 YIL ÖNCE BAŞLADI

Dr. Özgür Nalbant ise, aldığı eğitimin ardından 11 yıl önce saç ekimi yapmaya başladığını, bugün geldikleri noktanın son derece memnuniyet verici olduğunu, bir seansta ekilebilen saç miktarının üst düzeye ulaştığını belirtti.

YURT DIŞINDAN GELİYORLAR
Denizli’deki sadece yurt içinden değil, yurt dışından da birçok kişinin saç ekimi için geldiğinine dikkati çeken Dr. Özgür Nalbant, “Özellikle Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa gibi ülkelerde ciddi anlamda tercih ediliyoruz” açıklamasını yaptı.
“SAÇ EKİMİNİ DOKTOR YAPMALI”
iç3FUE isimli yöntemi 2005 yılından beri kullandığını, bu konuda İtalyan Dr. Bessam Farjio’dan ilk eğitimlerini aldığını anlatan Nalbant, “Saç ekimi işlemi tıbbi bir uygulamadır. Bu nedenle de yasal olarak sadece hastanelerde ve yetkili doktorlar tarafından saç ekimi yapılabilir. Saç ekimi uygulaması aynı zamanda bir sanattır. Her kişiye farklı bir saç çizisinin oluşturulur. Doğal sonuçlar için saçların çıkış yönleri ve açılarının ehil ellerde yapılması şarttır” dedi.

Dr. Özgür Nalbant, Özel Sağlık Hastanesi olarak yeni hizmet binasına geçmek için gün saydıklarını ,son derece modern çizgisiyle ve sağlık turizmi birimiyle Denizli’nin adını yurt dışında da duyurmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar

mustafa kuruoğlu   -  Bağlantı 26 Ağustos 2014, 08:26

Özgür abi tebrikler.bir kere daha profosyenelliğinizi gözler önüne serdiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı