REKLAMI GEÇ

Siyasete sağlık molası verdiler

Siyasete sağlık molası verdiler

Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Namık Özkan, AK Partili kadınlar ile bir araya geldi, kanser ve erken tanıyı anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2016 Salı, 12:50

Tekden Hastanesi, ‘Çare Erken Tanıda’ adıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesini sürdürüyor. Bölgede ve Denizli’de 70 binden fazla kadına ulaşarak toplumun temel taşı bayanları kanser konusunda bilinçlendiren Tekden sağlık grubu, AK Partili kadınlarla bir araya geldi.

AK Partili kadınlara meme kanseri, belirtileri, nedenleri ile meme kanserinin erken tanı ve tedavisi için neler yapılması gerektiğini anlatan Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Namık Özkan, Tekden Hastanesi’nde verilen sağlık hizmetinin yanında hastane dışında da birçok bayanla bilinçlendirme toplantılarında buluştuklarını belirtti.

Bu çabalarının meme kanserinde erken teşhisin önemine farkındalık oluşturmak olduğunu dile getiren Dr. Özkan, meme kanserinin erken teşhis ile yüzde 98 oranında iyileşebilen bir kanser türü olduğunu vurguladı.

tekden-akp-kanser-toplanti-2

Doç. Dr. Namık Özkan, “Kanser türleri arasında ilk sıralarda yer alan meme kanserinden korunmada erken teşhis çok önemli bir yer tutar. Meme kanseri, kadınlarda en sık görülen kanser türüdür. Bizler de buradan yola çıkarak kadınlarımızı bilgilendiriyor ve cesaretlendiriyoruz. Doktora muayene olmaktan kaçarak bir yere varamayız, aksine hastalığımızın üstüne gideceğiz ve hastalıklardan daha güçlü olduğumuzu göstereceğiz” diye konuştu.

tekden-akp-kanser-toplanti-1

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir ise, Tekden Hastanesi ile yaklaşık 2 yıldır sağlık eğitimleri düzenlediklerini belirterek, “Her ay düzenli gerçekleştirdiğimiz parti toplantılarımıza biraz ara verip sağlığın önemini de vurgulamak istiyoruz. Bu düşüncelerimizi uygulamaya dökerken Tekden Hastanesi’nden aldığımız desteklerle partimize üye olan birçok bayanımızı Tekden Hastanesi’nin hekimleri ile buluşturuyoruz. Namık Bey hastanedeki yoğun temposuna rağmen bizlerle buluşmayı ihmal etmiyor. Bu yüzden Tekden Hastanesi yöneticileri başta olmak üzere tüm hastane hekimlerine gösterdikleri ilgi, alaka ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı